The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσεχία εναντίον Αυστραλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Australia-CzechRepublic-01.06

Φιλικός αγώνας

“NV ARENA”, St. Pölten

Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018, 2:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες την ερχόμενη Παρασκευή θα είναι ο φιλικός μεταξύ των εθνικών ομάδων της Τσεχίας και της Αυστραλίας. Η ίδια η συνάντηση θα διεξαχθεί στο ουδέτερο πεδίο στην Αυστρία, και τα bookie σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν ως ελάχιστο φαβορί την εθνική της Τσεχίας. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι μεταξύ τους στην ιστορία έπαιξαν μόνο μία φορά, το 2000 η ενδεκάδα της Τσεχίας κέρδισε με σκορ 3:1.

Αρκετά καλά πρόσφατα στατιστικά

Μετά από ένα ανεπιτυχές προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 η εθνική Τσεχίας πραγματοποίησε τέσσερις φιλικούς αγώνες, στους οποίους κέρδισε τρεις φορές με μία ήττα. Η ήττα καταγράφηκε στην αναμέτρηση εναντίον των Ουρουγουανών στο Κύπελλο της Κίνας. Επίσης σε αυτό το τουρνουά η Τσεχίας νίκησε τους Κινέζους με σκορ 4:1, ενώ πριν κατέγραψε νίκες πάνω στο Κατάρ και την Ισλανδία.

Η Ονδούρα νικήθηκε

Η εθνική της Αυστραλίας προκρίθηκε στο Μουντιάλ χάρη στη νίκη στα play-offs πάνω από την εθνική ομάδα της Ονδούρας. Στο γήπεδο του αντιπάλου οι Αυστραλοί έπαιξαν με συγκράτηση, για το αποτέλεσμα, και πέτυχαν ισοπαλία 0:0. Ενώ στην έδρα τους είχαν σαφές πλεονέκτημα και κέρδισαν 3:1. Μετά την πρόκριση στο τελικό μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου η ομάδα της Πράσινης Ηπείρου έπαιξε δύο φιλικούς και σημείωσε μία ήττα από τη Νορβηγία 1:4 και μία ισοπαλία με την Κολομβία 0:0. Ο πρώτος αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Όσλο, ο δεύτερος στο Λονδίνο. Τα αποτελέσματα είναι αρκετά απροσδόκητα, η αυστραλιανή εθνική ομάδα είναι γεμάτη μυστήρια.

Πρόβλεψη

Τώρα στην εθνική ομάδα της Τσεχίας δεν υπάρχουν αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αλλά είναι μια ισχυρή ευρωπαϊκή ομάδα, η οποία θέτει ως στόχο την πρόκριση στο τελικό μέρος του Euro-2020. Επιπλέον, ο ίδιος ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Αυστρία, πολύ κοντά στην Τσεχική Δημοκρατία, έτσι ώστε ένα μικρό πλεονέκτημα θα είναι στο πλευρό των Ευρωπαίων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η εθνική Τσεχίας δε θα χάσει με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *