The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Ρεν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Ренн-04.11b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Μία από τις σημαντικές μεταγραφές της Τσέλσι το φθινόπωρο ήταν η πρόσκληση του Έντουαρντ Μέντι από την Ρεν. Και ήδη τώρα ο Σενεγάλος θα βγουν εναντίον της πρώην ομάδας του: οι σύλλογοι θα παίξουν στον τρίτο γύρο του Champions League την επερχόμενη Τετάρτη.

Η Τσέλσι προς το παρόν προχωράει αρκετά σίγουρα στο κύριο Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Οι «αριστοκράτες» δεν έχουν πολύ αυτοπεποίθηση και σταθερή απόδοση αυτό το φθινόπωρο. Αυτό έχει ήδη εκδηλωθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ: στον 1ο γύρο, στο Στάμφορντ Μπριτζ, φιλοξενούμενοι τη Σεβίλλη, ο Φράνκ Λάμπαρντ και η ομάδα του φαίνεται πρόθυμα συμφώνησαν σε μια ισοπαλία. Ωστόσο, ήταν μια μονομαχία μεταξύ των φαβορί του κουαρτέτου. Μετά από αυτό οι Βρετανοί πήγαν να επισκεφθούν έναν από τα αουτσάιντερ του κουαρτέτου, την Κρασνοντάρ. Στην αρχή δεν πήγαιναν όλα ρολόι, ο Ζορζίνιο έχασε ακόμη και το πέναλτι. Ήταν τυχεροί που αυτή τη φορά ο Safonov απέτυχε έτρεξε αντί να σώσει, χάνοντας στο 1ο ημίχρονο μετά από ένα πολύ απλό γκολ. Οι «ταύροι» προσπάθησαν να απαντήσουν με τη δική τους μπαλιά, αλλά ο Mendy έδειξε ότι δεν επιλέχτηκε τυχαία ως νούμερο 1 αντί για Kepa, έκανε κάτι «σέιφ». Και στο τέλος οι «μπλε» έφεραν το παιχνίδι στο συντριπτικό 4:0.

Η Ρεν παίζει την πρώτη του σεζόν στο Champions League

Οι «ερυθρόμαυροι» δεν έφταναν και τόσο συχνά στα ευρωπαϊκά κύπελλα γενικά, πόσο μάλλον στο Champions League. Αλλά τώρα έχει συγκεντρωθεί μια ενδιαφέρουσα σύνθεση, με επικεφαλής τον νεαρό Εντουαρντό Καμαβινγκά, οι δυνατότητες του οποίου χρησιμοποιούνται επιτυχώς από τον Ζυλιέν Στεφάν. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό για να παλέψουν για κάτι περισσότερο από την 3η θέση σε αυτό το κουαρτέτο. Και ήδη οι Γάλλοι έχουν μετατραπεί σε διώκτες. Στον 1ο γύρο εντός έδρας κέρδισαν μόνο έναν βαθμό, παίζοντας εναντίον άμεσου ανταγωνιστή, την Κρασνοντάρ. Το Safonov άνοιξαν μετά από μία ώρα, από το σημείο πέναλτι, αλλά ο Ramirez σημείωσε αμέσως απάντηση. Μια εβδομάδα αργότερα οι «ερυθρόμαυροι» δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τη Σεβίλλη. Αντεπιτέθηκαν για σχεδόν μία ώρα, αλλά ο Luc de Jong νίκησε τον Gomis στο 55ο λεπτό. Ωστόσο, ο Άλφρεντ ήταν ο ήρωας των φιλοξενουμένων: μισή ντουζίνα των σέιφ του άφηναν ελπίδες να σώσει τουλάχιστον ένα βαθμό στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν. Αλλά οι Γάλλοι σούταραν μόνο δύο φορές στην εστία του αντιπάλου για ολόκληρο τον αγώνα και, φυσικά, έχασαν λογικά.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ρεν κάνει το ντεμπούτο της στο Champions League και γενικώς σπάνια συμμετείχε σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι θα είναι η πρώτη επίσκεψη για τη γαλλική ομάδα στο Στάμφορντ Μπριτζ, δεν έχουν συναντηθεί ποτέ πριν με τους Βρετανούς.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι είναι πιο δυνατή και παίζει εντός έδρας. Ο Werner και η παρέα του πρέπει να αποφασίσουν τα πάντα ακόμα πριν το διάλειμμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *