The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Κρασνοντάρ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Краснодар-08.12b

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 6η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Η Κρασνοντάρ αποχαιρετά το Champions League, αλλά παραμένει στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Και για το τέλος θα παίξει ενάντια στο πνευματικό τέκνο του Ρομάν Αμπραμόβιτς, τη Τσέλσι. Τι μπορούν να δείξουν οι «ταύροι» στο Λονδίνο; Μια δωρεάν πρόβλεψη για έναν ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 8 Δεκεμβρίου 2020 είναι διαθέσιμη στους αναγνώστες του ιστότοπου μας.

Η Τσέλσι μπορεί να είναι ευχαριστημένη με το φθινόπωρο

Οι «αριστοκράτες» δεν ξόδεψαν τζάμπα αρκετά λεφτά για νέους. Με τη βοήθειά τους η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ συνεχίζει να διατηρεί τη θέση της ανάμεσα στους γίγαντες της Premier League. Και, παρεμπιπτόντως, τώρα θα μπορέσει να δίνει μεγαλύτερη προσοχή σε αυτήν, χωρίς να αποσπά την προσοχή από τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Στο Champions League η 1η θέση είναι εγγυημένη πια. Οι Βρετανοί όχι μόνο κέρδισαν όλους τους αγώνες εναντίον των αουτσάιντερ (παρόλο που στη Γαλλία έπρεπε να νευριάσουν λίγο με τη Ρεν), αλλά επίσης πήραν μια εξαιρετικά πειστική εκδίκηση στον 5ο γύρο 0:0 με τη Σεβίλλη στην αρχή της κλήρωσης. Νίκησαν συντριπτικά τη Σεβίλλη 4:0 στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν. Και πάλι, όπως και στην προηγούμενη περιοδεία, ο Ζιρού έγινε ο ήρωας. Αυτή τη φορά ο Ολιβιέ σημείωσε 4 γκολ. Τώρα, επίσης, μπορεί να βγει στην αρχή, ο Λάμπαρντ, προφανώς, θα ξεκουράσει τη βάση, βγάζοντας τους εφεδρικούς.

Η Κρασνοντάρ έχει ήδη ολοκληρώσει το κύριο έργο της

Οι «ταύροι» θα είναι το μόνο φωτεινό σημείο στο γενικό καταστροφικό υπόβαθρο των εμφανίσεων των Ρώσων σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Χάρη σε αυτούς, μετά την Πρωτοχρονιά, θα έχουν κάποιον να στηρίξουν στη διεθνή σκηνή. Στους αγώνες εναντίον άμεσου ανταγωνιστή, Ρεν, κατάφεραν να κερδίσουν 4 βαθμούς. Στην αρχή της κλήρωσης οι παίκτες του Μουράτ Μουσάεφ σημείωσαν 1:1 εκτός έδρας με τη Ρεν. Στον προηγούμενο γύρο κατάφεραν να νικήσουν τους Γάλλους εντός έδρας: Ο Berg κατάφερε να πιάσει την μπάλα και τελικά σημείωσε το μοναδικό γκολ στον αγώνα. Με τη Σεβίλλη η Κρασνοντάρ τα πήγαινε αρκετά καλά μέχρι σε κάποιο σημείο, αλλά έχασαν από τους Ισπανούς και στις δύο συναντήσεις. Εξαιτίας αυτού, δεν υπάρχει καμία ελπίδα να ανέβουν πάνω από την τρέχουσα 3η θέση, αλλά η Ρεν σίγουρα δεν θα πάρει τη θέση στα πλέι-οφ του Europa League. Τώρα μένει τουλάχιστον να προσπαθήσουν στην Αγγλία να απαντήσουν στη συντριπτική ήττα από τους «αριστοκράτες» τον Οκτώβριο. Ήταν ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της ομάδας στο επίπεδο του ομίλου Champions League και τελείωσε με συντριπτική νίκη των φιλοξενουμένων.

Προηγούμενοι αγώνες

Στις 28 Οκτωβρίου στο Κρασνοντάρ η Τσέλσι κέρδισε 4:0. Το πέναλτι του Ζορζίνιο, υποστηρίχθηκε από τον Hudson-Odoi στο 1ο ημίχρονο και τον Werner με τον Ziyech και τον Pulisic μετά το διάλειμμα.

Πρόβλεψη

Υπάρχει μια αξιοσημείωτη διαφορά στην τάξη μεταξύ των συλλόγων και δεν είναι σαφές πώς η Κρασνοντάρ θα μπορέσει να επιβάλλει ίντριγκα. Η Τσέλσι πρέπει να αποφασίσει τα πάντα μέχρι το διάλειμμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,80.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *