The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 21 Ιανουαρίου 2020

Chelsea-Arsenal-21.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stamford Bridge

Η Αγγλία αποφάσισε να πάει πάλι με το δικό της δρόμο. Την ώρα που οι αγώνες κυπέλλου θα παιχτούν στα μέσα της εβδομάδας σε άλλες χώρες, εδώ θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της Premier League. Και αμέσως θα διεξαχθεί μία αντιπαράθεση υψηλού επιπέδου μεταξύ της Τσέλσι και της Άρσεναλ. Ποιος θα κερδίσει σε αυτό το πρωτευουσιάνικο ντέρμπι μεταξύ φιλόδοξων συλλόγων; Κάνουμε την πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 21 Ιανουαρίου 2020.

Η Τσέλσι δεν είναι κακή, αλλά ασταθής

Οι «αριστοκράτες» το Σάββατο σχεδόν όλα τα 90 λεπτά πολιορκούσαν το τέρμα του Μάρτιν Ντουμπράβκα, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν καθώς έδειξαν ανεπαρκή δημιουργικότητα, ευελιξία, κάνοντας τα πάντα αρκετά μονότονα. Όμως, η Νιουκάστλ, έχοντας παίξει σχεδόν το μοναδικό της κόρνερ, πέτυχε τελικά ένα γκολ. Έτσι, η ενδεκάδα του Frank Lampard διέκοψε και πάλι τη σειρά των 4 αγώνων χωρίς ήττες, όπου σημείωσε 7 βαθμούς σε 3 γύρους της Premier League και πέρασαν την Νότιγχαμ Φόρεστ στο κύπελλο. Ο νεαρός τεχνικός είχε πολλά να σκεφτεί, αλλά, από την άλλη πλευρά, μέχρι στιγμής η ομάδα του τα καταφέρνει όλα αρκετά καλά. Υπάρχουν ακόμα πιθανότητες να αγωνιστούν για το Κύπελλο στο Champions League και, το πιο σημαντικό, ακόμα και μετά από το λάθος με τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ, καταφέρνουν να κρατήσουν επιτυχώς την 4η θέση στην Premier League.

Η Άρσεναλ είναι ακόμα μακριά από τις επιθυμητές θέσεις της Premier League

Οι «κανονιέρηδες» με σκάνδαλο έχασαν τη νίκη στη μονομαχία στον τελευταίο γύρο. Οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα άνοιξαν το σκορ εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – ο Γκάμπριελ Μιντενλί, αποκάλυψη της σεζόν, σκόραρε στο αποδυτήριο. Υπήρχαν εξαιρετικές πιθανότητες να αναπτυχθεί η επιτυχία, αλλά παρ’ όλα αυτά, μετά την πτώση του Πέπε στη μικρή περιοχή, δεν έβγαλαν πέναλτι ακόμη και μετά την παρακολούθηση σε λειτουργία VAR. Αυτό εξόργισε σοβαρά τον Ισπανό τεχνικό, ειδικά επειδή στο τέλος ο Fleck έφερε ισοπαλία για τις «λεπίδες». Μέχρι στιγμής, ακόμη και ο Μικέλ Αρτέτα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την αρνητική τάση, η Άρσεναλ δεν έχει μάθει πώς να διατηρεί πλεονέκτημα, όπως υπολογίζουν οι ειδικοί, για 6η φορά αυτή τη σεζόν. Λόγω αυτών των χαμένων βαθμών οι «κανονιέρηδες» εξακολουθούν να κρέμονται στη μέση των βαθμολογιών. Μέχρι τη Τσέλσι θέλουν ακόμα 10 βαθμούς, αν και τώρα μπορούν να μειώσουν αυτή την απόσταση κερδίζοντας στην προσωπική συνάντηση.

Προηγούμενοι αγώνες

Στα τέλη Δεκεμβρίου η Τσέλσι κέρδισε στην έδρα της Άρσεναλ λόγω των δύο γκολ στα τελευταία 10 λεπτά. Αυτή είναι η 3η νίκη στις 4 τελευταίες προσωπικές συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Σε αυτό το ζευγάρι με τη νίκη την Τρίτη και οι δύο θα προσπαθήσουν να αντισταθμίσουν την αποτυχία του Σάββατου. Επομένως, δεν πρέπει να υπάρχουν λιγότερα γκολ από ό, τι στη τελευταία συνάντηση παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,65.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *