The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορίνο εναντίον Σασουόλο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Торино-Сассуоло-26.02b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνου

Την Πέμπτη θα παίξουν δεύτερους αγώνες στο Europa League. Και ήδη μια μέρα αργότερα, την Παρασκευή το βράδυ, ξεκινούν γύροι στα κορυφαία πρωταθλήματα του Παλαιού Κόσμου. Στη Serie A οι διοργανωτές έβαλαν το πρώτο ζευγάρι Τορίνο και Σασουόλο. Ποιος είναι ο ισχυρότερος από αυτούς τους συλλόγους τώρα;

Η Τορίνο ξεφεύγει από τη ζώνη υποβιβασμού

Οι «Γκρανάτα» αντικατέστησε εγκαίρως το τεχνικό. Απογοητευμένη από το Μάρκο Τζανπάολο, η διεύθυνση του συλλόγου προσκάλεσε τον Davide Nicola στο Τορίνο. Αυτός ο ειδικός έχει εμπειρία επιτυχημένου αγώνα για επιβίωση με μια λιγότερο ισχυρή ομάδα από ό, τι οι σημερινοί «ταύροι» με επικεφαλής τον Belotti. Με νέο τεχνικό κατάφεραν να σταματήσουν να χάνουν. Τώρα η Τορίνο έχει μόνο 1 ήττα στις 12 τελευταίες συναντήσεις, από τον τότε ηγέτη, Μίλαν. Στον τελευταίο γύρο, οι «Γκρανάτα», επιτέλους, μετά από 6 ισοπαλίες στη σειρά (να σημειωθεί στην έδρα της Αταλάντα ισοφάρισαν μετά από 0:3), κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Συναντήθηκαν με τον γείτονα από κάτω, ο οποίος βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, την Κάλιαρι. Και, λόγω του μοναδικού γκολ του Μπρέμερ στο 76ο λεπτό, κατάφεραν να κερδίσουν εκεί.

Η Σασουόλο είναι η καλύτερη μεταξύ των μεσαίων

Οι «μαύρο-πράσινοι» ξεκίνησαν καλά αυτή τη σεζόν. Τότε ο Ντε Τζέρμπι λάμβανε προσφορές για μεταγραφή σε πλούσια κλαμπ όπως η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (παρεμπιπτόντως, αρνήθηκε χωρίς πολύ δισταγμό), ενώ οι οπαδοί της ομάδας αναπολούσαν εκείνη τη χρυσή περίοδο με τον Di Francesco, όταν τα φαβορί τους ξεκινούσαν κάτι φορές στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Αλλά το χειμώνα ξεκίνησαν τα προβλήματα και μετά το νέο έτος σημειώθηκε ειλικρινής αποτυχία, με 2 βαθμούς σε 5 γύρους της Serie A και αποκλεισμό από το κύπελλο μετά την ήττα από την SPAL. Μόνο τον Φεβρουάριο άρχισε να λειτουργεί κάτι ξανά. 2:1 με την Κροτόνε επιτέλους επέτρεψε να διακοπεί το σερί χωρίς νίκες. Μετά, ωστόσο, ήταν μόνο 1:1 εντός έδρας με την Μπολόνια, παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Μιχάιλοβιτς πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης με δέκα άντρες. Στο 30ο λεπτό ο Χίκυ έλαβε την κόκκινη κάρτα. Μέχρι στιγμής δεν είναι εκείνοι οι λαμπροί «νεροβέρντι» που άρεσαν στο κοινό και τους ειδικούς το περασμένο φθινόπωρο.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2020 η Σασουόλο διέκοψε την κυριαρχία της Τορίνο στις προσωπικές συναντήσεις. Τον Ιανουάριο οι «μαύρο-πράσινοι» κέρδισαν εντός έδρας, ενώ τον Οκτώβριο, στο ίδιο στάδιο, διέφυγαν από την ήττα, αν και έχαναν 1:3 μέχρι το 84ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Νωρίτερα, πριν από μερικούς μήνες, η Σασουόλο ήταν η προσωποποίηση ενός επιθετικού, εντυπωσιακού στυλ. Αλλά τώρα οι «νεροβέρντι» δεν είναι τόσο δυνατοί, ενώ για τη Τορίνο η προτεραιότητα είναι το αποτέλεσμα, βαθμοί. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *