The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σενεγάλη εναντίον Ολλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сенегал-Нидерланды-21.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο – Φάση ομίλων – Όμιλος Α
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022, 6:00 μ.μ.
Al Thumama Stadium

Το Κατάρ ανοίγει επιτέλους το πολυαναμενόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο! Ωστόσο, μόνο σταδιακά θα αποκτήσει δυναμική. Ξεκινώντας την Κυριακή με έναν εναρκτήριο αγώνα, τη Δευτέρα το κεντρικό τουρνουά της 4ετίας θα συνεχιστεί με 3 ακόμη συναντήσεις. Μεταξύ αυτών θα είναι και η αναμέτρηση μεταξύ Σενεγάλης και Ολλανδίας. Ποιος θα είναι ο νικητής εδώ; Για το κοινό του ιστότοπου, υπάρχει πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 21 Νοεμβρίου 2022.
Η Σενεγάλη παραμένει χωρίς το βασικό της ατού
Τα «Λιοντάρια του Τεράνγκι» έρχονται στο Κατάρ στην ιδιότητα της καλύτερης ομάδας της ηπείρου τους. Και αυτό δεν είναι κάποιου είδους ανείπωτος τίτλος ή βαθμολογία υπό όρους. Για τους Σενεγαλέζους το 2022 από ποδοσφαιρική άποψη ξεκίνησε με τη νίκη στο CAN. Απίστευτα, αλλά για πρώτη φορά στην ιστορία της, μια δυνατή ομάδα πέτυχε τέτοια επιτυχία σε ηπειρωτικό επίπεδο – στον τελικό κατάφερε να κερδίσει την Αίγυπτο στα πέναλτι… Και λίγους μήνες αργότερα, οι «Φαραώ» αποκλείστηκαν στα πλέι οφ από το ίδιο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Και όλη την ώρα αρχηγός ήταν ο Μανέ. Τώρα ο Σάντιο είναι τραυματισμένος. Το έθνος ελπίζει μόνο στους σαμάνους και τη δύναμή τους, αλλά…
Η Ολλανδία τελευταία φορά πέτυχε με τον van Gaal
Οι «πορτοκαλί», με επικεφαλής τον Λούις, ήταν μια από τις πιο λαμπρές ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία και δεν είναι μόνο η φόρμα. Ένα καλό παιχνίδι και μια καλά μελετημένη τακτική κατέστησαν δυνατή την κατάκτηση του «χάλκινου». Αλλά μετά έφυγε ο προπονητής και ξεκίνησε μια αλλαγή γενιάς στην ομάδα. Ως αποτέλεσμα, μερικοί χαμένοι γύροι. Απογοήτευσε και το Euro, που έβγαλε ο Κούμαν και που παιζόταν ήδη υπό την ηγεσία του Φρανκ ντε Μπουρ. Βγήκαν από τον όμιλο, αλλά για χάρη της ήττας από τους Τσέχους ήδη στους 16. Αφού άρχισαν τα προβλήματα στα προκριματικά το φθινόπωρο, ο van Gaal επέστρεψε. Και τα έφτιαξε όλα γρήγορα. Στα προκριματικά κατάφεραν να κατακτήσουν την 1η θέση στον όμιλο, και στο Πρωτάθλημα Εθνών, ήδη φέτος, κέρδισαν την τετράδα. Αλλά, φυσικά, το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι ένας πραγματικός δείκτης του επιπέδου της ομάδας, περιμένουν τουλάχιστον να φτάσουν στα πλέι οφ.
Προηγούμενοι αγώνες
Τόσο η Σενεγάλη όσο και ειδικά η Ολλανδία παίζουν αρκετά τακτικά σε υψηλό επίπεδο. Αλλά μεταξύ τους αυτές οι δύο ομάδες τη Δευτέρα θα παίξουν τη πρώτη συνάντηση.
Πρόβλεψη
Η Σενεγάλη ακόμη και χωρίς τον Μανέ έχει πολλούς δυνατούς παίκτες στο ρόστερ, αλλά χάνει σοβαρά την αυτοπεποίθησή της όταν λείπει ο αρχηγός από το γήπεδο. Οπότε στοιχηματίζουμε ότι οι Ολλανδοί θα κερδίσουν αυτό το ματς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ολλανδία με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *