The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάο Πάολο εναντίον Παλμέιρας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сан-Паулу-Палмейрас-21.06

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022, 2:00 π.μ.

Στάδιο Σίσερο Πομπέου ντε Τολέντο

Η κύρια διακόσμηση του δέκατου τρίτου γύρου του Μπραζιλεϊράο θα είναι ένα καυτό ντέρμπι μεταξύ Σάο Πάολο και Παλμέιρας.

Σάο Πάολο χΠαλμέιρας

Η πέμπτη θέση, 18 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 17:13 είναι κάτι παραπάνω από άξιο αποτέλεσμα για τη Σάο Πάολο, που κάθε χρόνο παλεύει ενεργά για τις πρώτες θέσεις. Τον περασμένο μήνα, η Τρικολόρ έμεινε στη μνήμη για τη νίκη με 1:0 επί της America MG, ηττήθηκε 0:1 από την Μποταφόγκο, καθώς σημείωσε ισοπαλίες 2:2 με την Σεάρα, 1:1 με την Αβάι και 1:1 με την Κοριτίμπα.

Παλμέιρας

Η Παλμέιρας προηγείται με σιγουριά, έχοντας 25 βαθμούς στο ενεργητικό του, συμπληρωμένους με διαφορά τερμάτων 23:7. Στο ορατό παρελθόν, οι Βερντάο ηττήθηκαν από τις Σάντος (1:0), Μποταφόγκο (4:0), Κοριτίμπα (2:0) και Ατλέτικο Γκοιανιένσε (4:2), ενώ η μονομαχία τους με την Ατλέτικο Μινέιρο έληξε με λευκή ισοπαλία 0:0.

Πρόβλεψη

Δεκατρείς νίκες στα τελευταία δεκαπέντε εντός έδρας παιχνίδια, πιστεύω ότι με τέτοια απίστευτα στατιστικά, η Σάο Πάολο έχει μια καλή ευκαιρία να σπάσει τη θριαμβευτική πομπή της Παλμέιρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Σάο Πάολο δε θα χάσει με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *