The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάντος Λαγούνα εναντίον Τσίβας Γκουανταλαχάρα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

СантосЛагуна-Гвадалахара-03.08b

Πρωτάθλημα Μεξικού – Απερτούρα – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 17

Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020, 3:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τορέον. Στάδιο “Corona”

Το βράδυ Κυριακή προς Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του δεύτερου γύρου της μεξικανικής Απερτούρα μεταξύ Σάντος Λαγούνα και Τσίβας Γκουανταλαχάρα.

Σάντος Λαγούνα

Η Σάντος Λαγκούνα ξεκίνησε τη σεζόν με αδύναμο φιάσκο 0-2 από την Κρουζ Αζούλ, το οποίο επιβεβαίωσε το σχετικά μέτριο επίπεδο ποδοσφαίρου της. Αλλά, πιθανότατα, αυτές είναι μόνο προσωρινές δυσκολίες. Πράγματι, στην προηγούμενη εκστρατεία, οι «λευκό-πράσινοι» τερμάτισαν τρίτοι στην ημιτελή Κλαουσούρα και πρώτοι στην Απερτούρα.

Τσίβας Γκουανταλαχάρα

Ενώ η Γκουανταλαχάρα πήρε τη δέκατη θέση στο δεύτερο εξάμηνο του 2019 και την πέμπτη στο πρώτο μισό του 2020. Σε γενικές γραμμές, αυτή η ομάδα ανήκει στους μεγιστάνες που περνούν δύσκολους καιρούς στην ιστορία τους. Πριν από λίγες μέρες, είχε μια μέτρια αρχή στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας ισοπαλία με την Λεόν.

Πρόβλεψη

Κρίνοντας από τους αγώνες πριν από μια εβδομάδα, και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην επίθεση. Δεν νομίζω ότι θα διορθωθούν στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, οπότε δεν περιμένω να σημειωθούν πολλά γκολ εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *