The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάντος εναντίον Φλουμινένσε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сантос-Флуминенсе-02.08

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022, 2:00 π.μ.

Estádio Urbano Caldeira

Η Τρίτη θα είναι και πάλι, πρώτα από όλα, η ώρα του Champions League. Αλλά ταυτόχρονα, το πρόγραμμα της ημέρας δεν θα ξεκινήσει στον Παλαιό Κόσμο, αλλά στον Νέο, στη Βραζιλία. Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της τοπικής Serie A, θα παίξουν οι Σάντος και Φλουμινένσε. Θα καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι να αποκτήσουν έδαφος μετά τη συνάντηση στην ομάδα των ηγετών; Το τμήμα ειδικών του ιστότοπου έχει αναρτήσει πρόβλεψη για τον αγώνα, ο οποίος θα ξεκινήσει μετά τα μεσάνυχτα της 2ας Αυγούστου 2022.

Η Σάντος συνεχίζει να βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα

Η Σάντος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή, ακόμη και για τα πρότυπα της Βραζιλίας, κλαμπ στη χώρα. Αλλά για περισσότερο από μια δεκαετία, δεν έχει κερδηθεί τίποτα κατανοητό. Η μόνη εξαίρεση θα μπορούσε να είναι το Copa Libertadores 2020, αλλά υπήρξε και μια ήττα στον τελικό. Στη Serie A, η περασμένη σεζόν έφερε μόνο τη θέση στο τέλος της δεκάδας. Τώρα, παρά την αλλαγή του τεχνικού (τώρα είναι ο Λίσκα), δεν μπορούν να ανεβάσουν ρυθμούς στο Μπραζιλεϊράο. Επιπλέον, η ομάδα έχει ήδη καταφέρει να αποχωρήσει από άλλα τουρνουά. Τελείωσε για πρώτη φορά τον αγώνα στο Copa Sudamericana, χάνοντας στα πέναλτι από την Deportivo Tachira. Παράλληλα, η Σάντος αποχώρησε και από το κύπελλο της χώρας, χάνοντας 0-4 από την Κορίνθιανς.

Η Φλουμινένσε έχει βελτιωθεί σημαντικά αυτή τη σεζόν

Το «Τρικολόρ Ρίο» «άνθισαν» στα τέλη της πρώτης και στις αρχές της δεύτερης δεκαετίας αυτού του αιώνα. Κατάφεραν να κερδίσουν δύο φορές το εθνικό πρωτάθλημα και από μία το Copa Libertadores και το Copa Sudamericana και το Κύπελλο Βραζιλίας. Αλλά ακολούθησαν χρόνια με μάλλον μέτρια αποτελέσματα. Μόλις πέρυσι η ομάδα ανέβηκε τουλάχιστον στην 7η θέση. Και τώρα οι παίκτες του Φερνάντο Ντίνης είναι μεταξύ των κορυφαίων της κλήρωσης. Δεν λειτούργησαν όλα στην αρχή και ταυτόχρονα οι Βραζιλιάνοι δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τη φάση των ομίλων του Copa Sudamericana. Όμως στους τελευταίους 7 γύρους της Serie A σημειώθηκαν 6 νίκες με ισοπαλία από τη Σάο Πάολο εκτός έδρας. Αυτή η ανακάλυψη επέτρεψε στην ομάδα να ανέβει στην πρώτη τριάδα. Ωστόσο, όλα στον πίνακα είναι απίστευτα σφιχτά. Ο αγώνας συνεχίζεται στο κύπελλο, όπου παίχτηκε το πρώτο ματς με τη Φορταλέζα.

Προηγούμενοι αγώνες

Στην τελευταία κλήρωση του Μπραζιλεϊράο οι δύο πλευρές αντάλλαξαν «στεγνές» εντός έδρας νίκες. Κατάφεραν να παίξουν σε αυτό το πρωτάθλημα, στον 1ο γύρο. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Πρόβλεψη

Για τους ειδικούς, αν κρίνουμε από τις αποδόσεις, οι πιθανότητες των ομάδων θεωρούνται πανομοιότυπες. Όμως η Φλουμινένσε είναι πολύ καλή τώρα, οπότε στοιχηματίζουμε στη νίκη της με χάντικαπ 0 και απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *