The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρωσία εναντίον Βουλγαρία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Россия-Болгария-05.06

Φιλικός

Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021, 06:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

VTB Arena

Η Ρωσία συνεχίζει τις προετοιμασίες της για το Euro. Το τελευταίο βήμα θα είναι η συνάντηση με την εθνική ομάδα της Βουλγαρίας στη Μόσχα.

Η Ρωσία δεν κατάφερε να νικήσει τους Πολωνούς

Η εθνική έρχεται στο Euro όχι στην καλύτερη κατάσταση. Το Πρωτάθλημα Εθνών ήταν ένα σοβαρό «κουδουνάκι», και πάλι, όπως το 2018, δεν προκρίθηκαν στην Κατηγορία A. Έχοντας ξεκινήσει καλά, μετά οι Ρώσοι κατέβασαν τουρ ρυθμούς. Το Μάρτιο έδειξαν διαφορετικά παιχνίδια, μετά από νίκες επί της Μάλτας και της Σλοβενίας, έχασαν από τη Σλοβακία. Δεν ήταν δυνατόν να νικήσουν την Πολωνία την 1η Ιουνίου, η οποία έβγαλε μια μάλλον πειραματική σύνθεση, έλειπε για παράδειγμα ο Robert Lewandowski. Η άμυνα είχε πολλά προβλήματα, τα οποία οδήγησαν σε ένα γρήγορο γκολ από τον Sverchok. Ωστόσο, μπορούν επίσης να σημειωθούν θετικές πτυχές, πρώτον, η ικανότητα του Γκολοβίν να «οδηγεί το παιχνίδι». Ο Safonov έκανε επίσης το ντεμπούτο του, μέχρι στιγμής για μισή ώρα, αλλά ίσως στην επόμενη συνάντηση ο Matvey θα βγει στη βασική σύνθεση από τα πρώτα λεπτά;

Η Βουλγαρία συνεχίζει το σερί χωρίς νίκες

Τα τελευταία χρόνια  εθνική Βουλγαρίας δεν έχει κερδίσει περισσότερο από 1 αγώνα ανά ημερολογιακό έτος. Το 2019 νίκησαν την Τσεχία στον τελευταίο γύρο των προκριματικών για το Euro, η οποία μέχρι τότε είχε ήδη «κλείσει» τη δεύτερη θέση για την πρόκριση και μπορούσε να χαλαρώσει. Πέρυσι, νικήθηκε μόνο το Γιβραλτάρ, σε έναν φιλικό αγώνα. Τώρα, ήδη με νέο τεχνικό, τον Yasen Petrov, αδυνατεί να κερδίσει. Πρώτα, τον Μάρτιο, σημειώθηκαν ήττες από την Ιταλία και την Ελβετία, ακολουθούμενες από λευκή ισοπαλία με την εθνική της Βόρειας Ιρλανδίας. Την Τρίτη, ο φιλικός με την εθνική ομάδα της Σλοβακίας τελείωσε επίσης με ισοπαλία. Κατάφεραν ακόμη και να ανοίξουν το σκορ: ήδη στο 9ο λεπτό σκόραρε ο Ίλιεφ. Αλλά πολύ γρήγορα ο αντίπαλος ισοφάρισε. Αυτή είναι η 6η συνεχόμενη μάχη, την οποία τα «λιονταράκια» δεν κατάφεραν να κερδίσουν.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 1997, στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι ομάδες αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας. Μετά από αυτό, υπήρχαν μόνο 2 φιλικοί αγώνες. Το 2004 όλα έληξαν με 2-2, το 2010 η ρωσική ομάδα κέρδισε την ελάχιστη νίκη.

Πρόβλεψη

Η Βουλγαρία δεν είναι από αυτές τις ομάδες από τις οποίες περιμένεις εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, σκοράρει σπάνια πάνω από 1 γκολ. Για τα παιδιά του Τσερτσέσοφ δεν έχει νόημα να σπαταλήσουν ενέργεια πριν από το Euro. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *