The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Χέρτα Βερολίνου: Πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-Герта-27.05b

Μπουντεσλίγκα

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Red Bull Arena

Η Τετάρτη θα μας χαρίσει πέντε αγώνες στην Μπουντεσλίγκα Γερμανίας ταυτόχρονα, οι πρώτοι που θα μονομαχήσουν θα είναι ΡΜ Λειψίας και Χέρτα Βερολίνου. Οι ειδικοί του ιστότοπού μας έχουν προετοιμάσει τις προβλέψεις τους για αυτήν τη συνάντηση.

Ταύροι κρατιούνται για τη τετράδα

Η Λειψία είναι μια νέα ομάδα για τη γερμανική ελίτ, αλλά αμέσως μοήκε στους μεγιστάνες του πρωταθλήματος. Οι ταύροι αγωνίζονται τακτικά για την πρόκριση στη ζώνη του Champions League. Αυτή τη σεζόν η ομάδα είναι τρίτη στην Μπουντεσλίγκα και έχει ήδη φτάσει στους προημιτελικούς του Champions League. Η Λειψία στον τελευταίο γύρο διέλυσε την Μάιντς με σκορ 5:0, ένα χατ τρικ σημείωσε ο Timo Werner. Αυτή η σίγουρη νίκη επέτρεψε να διακόψει το σερί τριών ισοπαλιών. Τώρα στο πρωτάθλημα το βασικό πράγμα για την ομάδα είναι να παραμείνει στους τέσσερις, καθώς η διαφορά από την πέμπτη θέση είναι μόνο δύο βαθμούς.

Ξεκούραση ωφέλησε τους Βερολινέζους

Πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος φάνηκε ότι η σεζόν για τους παίκτες του Βερολίνου έχει στην ουσία αποτύχει. Η Χέρτα ήταν μακριά από την ευρωπαϊκή ζώνη ανταγωνισμού, αν και η ομάδα δεν κινδύνευε από τον υποβιβασμό. Μετά το διάλειμμα ο σύλλογος κέρδισε δύο θεαματικές νίκες, εκτός έδρας κατάφερε να νικήσει την Χόφενχαϊμ 3:0. Και στο τελευταίο παιχνίδι ο σύλλογος κέρδισε στου ντέρμπι του Βερολίνου έναντι της Ουνιόν Βερολίνου 4:0. Τώρα δεν είναι τόσο μακριά από τη ζώνη των Eurocup, μόνο 5 βαθμούς, και αν λάβετε υπόψη ότι και από την έβδομη θέση πιθανότατα να μπορέσει να μπει στο Europa League, τότε είναι τρεις βαθμοί διαφορά. Ο αγώνας με τη Λειψία θα δείξει πόσο καλοί είναι οι Βερολινέζοι.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι προσωπικές συναντήσεις αυτών των αντιπάλων είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές. Συνολικά οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους επτά φορές και σε έξι συναντήσεις οι ταύροι κέρδισαν, μόνο μια νίκη ήταν της Χέρτας, ισοπαλίες δε σημειώθηκαν. Στον πρώτο γύρο η Λειψία γιόρτασε τη νίκη εκτός έδρας με σκορ 4:2 και ο Timo Werner σημείωσε διπλό.

Πρόβλεψη

Οι ταύροι θεωρούνται τα προφανή φαβορί της συνάντησης, με το οποίο δεν συμφωνούμε απόλυτα, η Χέρτα Βερολίνου είναι σε καλή κατάσταση και είναι σε θέση να επιβάλει σοβαρό αγώνα στον αντίπαλό της. Αλλά η Λειψία δεν είναι σταθερή, ενώ το τελευταίο ματς δεν πρέπει να είναι ενδεικτικό. Δεδομένου ότι και οι δύο αντίπαλοι έχουν κίνητρα για τουρνουά, περιμένουμε αγώνα στις αντεπιθέσεις. Το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ φαίνεται ελκυστικό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *