The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Άιντραχτ Φραγκφούρτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

FRANKFURT AM MAIN, GERMANY - NOVEMBER 21: Christopher Nkunku (L) of Leipzig is challenged by Daichi Kamada of Frankfurt  during the Bundesliga match between Eintracht Frankfurt and RB Leipzig at Deutsche Bank Park on November 21, 2020 in Frankfurt am Main, Germany. Football Stadiums around Europe remain empty due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in fixtures being played behind closed doors. (Photo by Ronald Wittek - Pool/Getty Images)

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Σας προσφέρουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα ΡΜ Λειψίας εναντίον Άιντραχτ Φραγκφούρτης, οι ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους στις 14 Μαρτίου στο πλαίσιο του 25ου γύρου της Μπουντεσλίγκα.

Οι «ταύροι» μπορούν να αγωνιστούν για το πρωτάθλημα

Η ΡΜ Λειψίας αυτή την εβδομάδα δεν έκανε θαύμα στο Champions League, χάνοντας ξανά από τη Λίβερπουλ με το ίδιο σκορ 0:2. Το αποτέλεσμα είναι δυσάρεστο, ωστόσο, εδώ ο σύλλογος δεν θεωρήθηκε υποψήφιος για το τρόπαιο. Αλλά στην Μπουντεσλίγκα υπάρχουν πιθανότητες, τελικά, η διαφορά από την Μπάγερν Μονάχου είναι μόνο δύο πόντους, και στο Γερμανικό Κύπελλο υπάρχει κάθε πιθανότητα να κερδίσει το τουρνουά, επειδή οι «ταύροι» έχουν ήδη φτάσει στον ημιτελικό στάδιο. Στο πρωτάθλημα η ΡΜ Λειψίας έχει νικηφόρο σερί των έξι αγώνων, στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν την Φράιμπουργκ. Την επόμενη σεζόν θα είναι δύσκολο για τον σύλλογο να διατηρήσει τον προπονητή Γιούλιαν Νάγκελσμαν, υπάρχουν φήμες για το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον νεαρό μέντορα. Ο αριθμός των τραυματισμών στην ομάδα έχει μειωθεί, αλλά τρεις από αυτούς δεν θα μπορούν να παίξουν στην επερχόμενη μάχη.

Οι «αετοί» πρέπει να κρατηθούν στο τοπ-4

Εντελώς πρόσφατα η Άιντραχτ Φραγκφούρτης έπαιξε ένα εξαιρετικό κομμάτι 11 αγώνων στην Μπουντεσλίγκα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι «αετοί» σημείωσαν 9 νίκες και δύο ισοπαλία. Το ευχάριστο σερί διακόπηκε απροσδόκητα στον προτελευταίο γύρο, με την ήττα από την Βέρντερ Βρέμης 1:2, εν στον τελευταίο αγώνα η Φρανκφούρτη σημείωσε ισοπαλία με τη Στουτγκάρδη 1:1. Η Έιντραχ Φρανκφούρτη είναι τώρα τέταρτη στο πρωτάθλημα, κάτι που μπορεί να ονομαστεί το απόλυτο όνειρο για τον σύλλογο, γιατί η πρόκριση στο Champions League θα είναι μεγάλη επιτυχία. Επίσης, τρεις παίκτες των «αετών» δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους με διαφορετική επιτυχία, στον πρώτο γύρο καταγράφηκε ισοπαλία με σκορ 1:1.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων στην επερχόμενη μάχη δίνουν περισσότερες ευκαιρίες στην γηπεδούχος ομάδα, αν και η Άιντραχτ Φραγκφούρτης είναι ένας πολύ σοβαρός αντίπαλος. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση στην οποία προσβλέπουμε σε αμοιβαία αποτελεσματικές ενέργειες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα συναντηθούν αντίπαλοι από το τοπ-4. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν, πρέπει να περάσει εύκολα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *