The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалСосьедад-Атлетик-07.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ανοέτα

Ένα άλλο βασκικό ντέρμπι μας περιμένει στις 7 Απριλίου στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβισιόν. Οι ειδικοί μας έχουν ήδη προετοιμάσει τις προβλέψεις τους για τον αγώνα Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πρέπει να κυνηγήσει τους ανταγωνιστές της

Τις προάλλες η Ρεάλ Σοσιεδάδ κέρδισε το Ισπανικό Κύπελλο της περασμένης σεζόν, αν και δεν θα υπάρξουν άλλα οφέλη εκτός από το ίδιο το τρόπαιο. Για την πρόκριση στα ευρωπαϊκά κύπελλα πρέπει να παλέψει στο πρωτάθλημα, όπου ο σύλλογος είναι προς το παρόν έβδομος, αλλά είναι μόνο ένα βαθμό πίσω από την πέμπτη θέση, έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω. Το κερδισμένο τρόπαιο είναι ένα ωραίο μπόνους, αλλά πρέπει να επιστρέψει στο πρωτάθλημα, όπου η ομάδα έχασε τις δύο τελευταίες συναντήσεις. Η Ρεάλ απέτυχε εναντίον της Μπαρτσελόνα 1:6 και έχασε επίσης από την Γρανάδα 0:1.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα προσπαθήσει να εκδικηθεί για τον τελικό

Η Αθλέτικ έχασε έναν από τους τελικούς του Ισπανικού Κυπέλλου, αλλά θα υπάρξει ευκαιρία να αποκατασταθεί, γιατί αυτή τη σεζόν ο σύλλογος έφτασε και πάλι στον αποφασιστικό αγώνα, όπου θα παίξει ενάντια στην Μπαρτσελόνα. Στο πρωτάθλημα η ομάδα δεν περιμένει πολλά, καθώς τώρα βρίσκεται στη δέκατη θέση. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει να κερδίσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια της Πριμέρα, έχοντας σημειώσει μόνο 2 βαθμούς σε αυτό το διάστημα. Το μέγιστο του συλλόγου αυτή τη σεζόν είναι η όγδοη θέση, αλλά μπορεί να περάσει σε ευρωπαϊκά κύπελλα εάν νικήσει την Μπάρτσα στον τελικό του Ισπανικού Κυπέλλου.

Προσωπικές συναντήσεις

Μόνο λίγες μέρες έχουν περάσει από τότε που οι αντίπαλοι έπαιξαν στον τελικό του Ισπανικού Κυπέλλου την περασμένη σεζόν. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε μόλις τώρα, αν και είναι ήδη γνωστοί δύο φιναλίστ του νέου τουρνουά. Όλα αποφασίστηκαν με γκολ από το πέναλτι του Oyarsabal, που έφερε τη νίκη και το τρόπαιο στη Ρεάλ Σοσιεδάδ 1:0.

Πρόβλεψη

Όπως δείχνουν οι στατιστικές, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει κερδίσει μόνο έναν αγώνα από τους τελευταίους οκτώ εναντίον των γειτόνων της. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι φορείς στοιχημάτων δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Περιμένουμε έναν άλλο δύσκολο αγώνα από τους αντιπάλους και σας συμβουλεύουμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *