The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

008-RealMadrid-Barcelona-02.03

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο βράδυ, 2 Μαρτίου, στη Μαδρίτη, θα πραγματοποιηθεί κεντρικός αγώνας όλου του 26ου γύρου στην Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας, στον οποίο η τοπική Ρεάλ θα παίξει και πάλι με την Καταλανική Μπαρτσελόνα. Την Τετάρτη αυτές οι ομάδες έχουν ήδη συναντήσει εδώ, αλλά στο πλαίσιο του Κκυπέλλου Ισπανίας. Σε αυτό το ματς οι Καταλανοί κέρδισαν με σκορ 0:3, οπότε η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει οπωσδήποτε να πάρει εκδίκηση.

Η ομάδα έχει «κουραστεί»

Αυτή τη στιγμή η Ρεάλ είναι μόνο η τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος της Ισπανίας, αλλά όλα δεν χάθηκαν για το σύλλογο. Βέβαια η διαφορά της Ρεάλ Μαδρίτης από την κορυφαία Μπαρτσελόνα αποτελεί 9 βαθμούς, αλλά μέχρι τη δεύτερη θέση θέλει μόνο 2 βαθμούς. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή (μετά από 25 γύρους) η ενδεκάδα του Σολάρι έχει ήδη σημειώσει εφτά ήττες, που είναι πάρα πολλές. Επιπλέον, ακριβώς τώρα οι «μαρέγκες» δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση, αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές από τους τελευταίους τρεις αγώνες: εντός έδρας ήττες από την Ζιρόνα (1:2) και την Μπαρτσελόνα (0:3), καθώς και «βγαλμένη από τους διαιτητές» νίκη 1:2 επί της Λεβάντε. Και γενικώς η αποτελεσματικότητα της ομάδας παραμένει τώρα αρκετά χαμηλή.

Έτσι απροσδόκητα «πήραν φόρα «

Ταυτόχρονα, η Μπαρτσελόνα απλώς οδηγεί στην Πριμέρα Ντιβισιόν, χωρίς καν να πιέζεται ιδιαίτερα. Πράγματι, μερικές φορές φαίνεται ότι οι Καταλανοί σώζουν τη δύναμή τους και παίζουν «με μισό πόδι». Βέβαια, οι «μπλαουγκράνα» πολλές φορές σκόνταφταν στο πρωτάθλημα (6 ισοπαλίες και 2 ήττες), αλλά έχουν περιθώρια να το κάνουν. Αυτή τη στιγμή η ενδεκάδα του Βαλβέρδε έχει σειρά 9 παιχνιδιών χωρίς ήττες (5 νίκες και 4 ισοπαλίες), αλλά η ομάδα έπαιξε πολύ δυνατά μόνο στα δύο τελευταία παιχνίδια – σίγουρες νίκες επί της Σεβίλλης (2:4) και της Ρεάλ (0:3).

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα σημείωσε καλή κίνηση και είναι πλέον σε θέση να κερδίσει μόνο στην κλάση. Ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει σαφώς προβλήματα με την εφαρμογή, καθώς και στην άμυνα «δεν είναι όλα ομαλά». Οπότε αυτή τη φορά είναι και πάλι καλύτερα να ποντάρετε εναντίον των γηπεδούχων, αλλά τώρα με την αντασφάλιση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Μπαρτσελόνα ή ισοπαλία με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *