The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Μονπελιέ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-Монпелье-22.01b

Πρωτάθλημα Γαλλίας    

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρενς

Στη Γαλλία αυτή την εβδομάδα αφήνουν τους συλλόγους να ξεκουραστούν. Όμως ήδη την Παρασκευή θα ξεκινήσει νέος γύρος στη Λιγκ 1, η πρώτη θα παίξει πρωταθλήτρια πολλών ετών – στην πρωτεύουσα η Παρί Σεν Ζερμέν θα φιλοξενεί τη Μονπελιέ. Έχουν οι φιλοξενούμενοι  την ευκαιρία να κερδίσουν βαθμούς στο Παρίσι;

Η ΠΣΖ θέλει να κερδίσει το μέγιστο αυτή τη σεζόν

Οι «Παριζιάνοι» αποφάσισαν να μην καθυστερήσουν το χωρισμό με τον Τόμας Τουχέλ. Μόλις ο Γερμανός ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεώσει τη σύμβαση και θα φύγει κάπου το καλοκαίρι, η διοίκηση αποφάσισε να τον απολύσει νωρίτερα. Μετά το νέο έτος, επιβεβαιώθηκε επίσημα ο διορισμός του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην κενή θέση. Ο Αργεντινός έχει ήδη πάρει το τρόπαιο, κάτι που δεν έχει κερδίσει ούτε μία φορά τα χρόνια καλής δουλειάς του στη Τότεναμ. Μαζί του η ομάδα κέρδισε το Γαλλικό Σούπερ Καπ. Και στο πρωτάθλημα η ΠΣΖ κέρδισε τόσο εναντίον της Μπρεστ όσο και της Ανζέ, έχοντας φτάσει στον ίδιο αριθμό βαθμών με τη Λιλ και έχοντας νικήσει τη Λυών. Αλλά μέχρι στιγμής, υπάρχουν αρκετά παράπονα για το τι δείχνει ο πρωταθλητής. Για παράδειγμα, στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να κερδίσουν μόνο χάρη στο  γκολ του Λεβέν Κουρζάβα στο 2ο ημίχρονο.

Η Μονπελιέ έχει να κερδίσει για περισσότερο από ένα μήνα

Οι Paladins ξεκίνησαν καλά. Αλλά μετά τη νίκη επί της Λανς στις 12 Δεκεμβρίου (5η επιτυχία σε 6 γύρους της Λιγκ 1) τέρμα. Καταφέρανε να κερδίσουν μόνο 2 βαθμούς σε 6 γύρους, οι παίκτες του Ter-Zakaryan σημείωσαν ισοπαλία με την Μπρεστ και τη Ναντ εντός έδρας. Στις 15 Ιανουαρίου η ομάδα φιλοξένησε τη Μονακό. Μέχρι το τέλος μιας ώρας παιχνιδιού, στο 61ο λεπτό, οι Monegasques είχαν προβάδισμα 3:0. Βέβαια μετά η Μονπελιέ κατάφερε να σκοράρει δύο φορές μέσα σε 5 λεπτά και να μειώσει τη διαφορά στο ελάχιστο. Έμεινε ακόμα σχεδόν μισό ημίχρονο, αλλά όλα τελείωσαν με νίκη 3:2 για τον Γκολοβίν και την παρέα. Παρά αυτή τη μεγάλη σειρά αποτυχιών, ο σύλλογος έχει 28 βαθμούς, κάτι που του επιτρέπει να παραμείνει στη μέση της κατάταξης. Μέχρι την Ανζέ, η οποία βρίσκεται στην 7η θέση, στην ουσία του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, θέλει μόλις 2 βαθμούς. Θα αγωνιστούν ο Ter-Zakaryan και οι παίκτες του για να ανέβουν στην ομάδα των ηγετών; Ή θα ικανοποιηθούν με το γεγονός ότι δεν υπάρχει απειλή υποβιβασμού και, κατά συνέπεια, μπορεί να ολοκληρώσουν με ασφάλεια το πρωτάθλημα.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2019 η Μονπελιέ κατάφερε να νικήσει την ΠΣΖ. Αλλά τότε, μέχρι τον Απρίλιο και τον 34ο γύρο, όλα αποφασίστηκαν και η πρωταθλήτρια μπορούσε να παίξει την ηλίθια. Στους υπόλοιπους 4 αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του περασμένου Δεκεμβρίου, οι «paladins» έχαναν πολλά.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ συνηθίζει σταδιακά τις απαιτήσεις του νέου τεχνικού. Και η Μονπελιέ, χωρίς σοβαρούς στόχους  στο τουρνουά, είναι απίθανο να είναι σε θέση να αντισταθεί. Στοιχηματίζουμε στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -1,5 (απόδοση 1,61).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *