The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το ματς Σεβίλλη – Σαχτάρ στις 5/05/2016

Севилья-Шахтёр-05.05

Στα πλαίσια των «16» του τελικού του Europa League η ισπανική Σεβίλλη εντός έδρας θα φιλοξενεί την ουκρανική Σαχτάρ. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των αντιπάλων, ο οποίος έλαβε χώρα στο «Λβοβ Αρένα», έληξε με ισοπαλία 2:2, και τώρα η πρόκριση της ομάδας του Unai Emery στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου είναι σχεδόν βέβαια.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» στον αγώνα της 36ης αγωνιστικής της ισπανικής Πρέμιερ εναντίον της Εσπανιόλ έβγαλε σχεδόν αναπληρωματική σύνθεση της ομάδας, η κίνηση αυτή καθόρισε την έκβαση του αγώνα, η Σεβίλλη έχασε με σκορ 0:1. Με αυτό ο Unai Emery έχει δείξει ότι η νίκη στο Europa League αποτελεί γι’ αυτόν προτεραιότητα για το τέλος της σεζόν. Η νίκη στο Europa League θα επιτρέψει στους Σεβιλλιανούς όχι μόνο να ανεβάσουν και πάλι το τρόπαιο πάνω από το κεφάλι τους, αλλά και να ξεκινήσουν την επόμενη σεζόν στη φάση των ομίλων του Champions League.

Η Σαχτάρ έπαιξε αρκετά καλά τον πρώτο αγώνα των 16 του τελικού του Europa League στο Λβιβ, αλλά δεν κατάφερε να επιτύχει τη νίκη και έχει περιπλέξει σημαντικά το έργο της πρόκρισής της στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Οι “Ανθρακωρύχοι” στο επερχόμενο αγώνα χρειάζονται μόνο τη νίκη, ισοπαλία με σκορ 0:0 ή 1:1 κάνει τους Σεβιλλιανούς νικητές στην αναμέτρηση. Στο πλαίσιο της τρέχουσας σεζόν του Europa League οι «τυφλοπόντικες» τρεις φορές έπαιζαν εκτός έδρας και τρεις φορές νικούσαν τους αντιπάλους τους.

Πρόβλεψη

Η Σαχτάρ παίζει καλά εκτός έδρας, αλλά και η Σεβίλλη είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, η οποία στην τρέχουσα σεζόν στο «Pishuane» έχει νικήσει τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ. Οι «τυφλοπόντικες» βέβαια, θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουν στο επερχόμενο αγώνα, μόνο που αυτή τη σεζόν η ομάδα από το Ντόνετσκ δεν είχε ακόμα αντίπαλο επιπέδου των «ερυθρόλευκων». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Σεβίλλης με απόδοση 1,67 στην εταιρεία WilliamHill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *