The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον  αγώνα Τσέλσι εναντίον Ρόμα

Chelsea-Roma-18.10

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

Αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Ένα από τα βασικά παιχνίδια της πλησιέστερης Τρίτης στον τρίτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Τσέλσι Λονδίνου και της ιταλικής ομάδας Ρόμα. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, των παικτών από τη βρετανική πρωτεύουσα, και μπορούμε να συμφωνήσουμε με την γραμμή πονταρίσματος. Η Τσέλσι παίζει καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι «μπλε» κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο ματς με την Ατλέτικο, ενώ η Ρόμα προς το παρόν δεν έχει την καλύτερη εμφάνιση στους μεγάλους αγώνες της Σέριε A’ και του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επικέντρωση στο Τσάμπιονς Λιγκ

Είναι ήδη σαφές ότι στη σεζόν 2017–18 η Τσέλσι δεν θα μπορέσει να διατηρήσει το αγγλικό στέμμα. Μετά από οκτώ γύρους στην Premier League οι “αστυνομικοί” είναι μόνο πέμπτοι στο τουρνουά, εννέα βαθμούς μακριά από την κορυφαία Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πράγματα πάνε καλά για τους Λονδρέζους: δύο νίκες σε δύο παιχνίδια, με διαφορά στόχων 8:1.

Με τέσσερις μονάδες

Η Ρόμα με μεγάλη δυσκολία κατόρθωσε να κερδίσει το Καραμπάχ με σκορ 2:1 στον δεύτερο γύρο του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν από αυτό η Τσέλσι στην έδρα της συγκράτησε την επίθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτός ο αγώνας τελείωσε με ισοπαλία 0:0, αλλά οι “στρωματάδες” φαινόντουσαν καλύτερα από τους “λύκους” και άξια νίκησαν. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ρόμα στην έδρα της έχασε από τη Νάπολι με σκορ 0:1.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι πρέπει στο εγγύς μέλλον να διασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και την πρώτη θέση στον όμιλο, οπότε και στις δύο αγώνες εναντίον των Ρωμαίων οι Άγγλοι θα παίξουν για να κερδίσουν. Με τη σειρά της η Ρόμα έχει ήδη χάσει από την Ίντερ και τη Νάπολι, με μεγάλη δυσκολία κράτησε την Ατλέτικο στον πρώτο γύρο του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε η Τσέλσι έχει μια καλή ευκαιρία να νικήσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *