The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σκωτία εναντίον Αγγλία

Scotland-England-10.06

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Hampden Park, Γλασκόβη

Ημερομηνία αγώνα: 10/06/2017 07:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Οι εθνικές Σκωτίας και Αγγλίας το ερχόμενο Σάββατο θα παίξουν μεταξύ τους στο πλαίσιο του έκτου γύρου των Προκριματικών Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, ο τελικός του οποίου θα λάβει χώρα στη Ρωσία. Παρά τον παράγοντα της έδρας σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι η εθνική Αγγλίας, η οποία ηγείται στο προκριματικό όμιλο F και έχει μια εξαιρετική ευκαιρία για απευθείας εισιτήριο στη Ρωσία.

Με δύο νίκες

Η εθνική Σκωτίας σε αυτό το προκριματικό τουρνουά έπαιξε πέντε αγώνες, σημείωσε δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία. Η ισοπαλία συνέβη στον εντός έδρας αγώνα κατά της Λιθουανίας, οι Σκωτσέζοι σε εκείνο το παιχνίδι έχασαν πόντους, οι ήττες από τη Σλοβακία και τη Αγγλία σε εκτός έδρας αγώνες, οι νίκες πάνω στη Μάλτα εκτός και τη Σλοβενία εντός έδρας. Στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 7 βαθμοί και η τέταρτη θέση στην κατάταξη.

Με μία ισοπαλία

Σε αντίθεση με τη ν εθνική Σκωτίας, η αγγλική ομάδα στο τρέχοντα προκριματικό τουρνουά έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Η ισοπαλία καταγράφηκε εναντίον της Σλοβενίας εκτός έδρας, οι νίκες – πάνω στη Σκωτία, τη Λιθουανία, τη Μάλτα και τη Σλοβακία. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι προς το παρόν η εθνική Αγγλίας παίζει ποδόσφαιρο του «πάτους», μόνο στην αναμέτρηση με τους Σκωτσέζους πέρασε το στοίχημα over, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια παίζονται στο under 2,5.

Πρόβλεψη

Για την εθνική της Σκωτίας το επερχόμενο παιχνίδι είναι η τελευταία ευκαιρία να συμμετάσχει στον αγώνα για το άμεσο εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ οι Βρετανοί, με τη σειρά τους, νικώντας τους Σκωτσέζους για άλλη μια φορά μπορούν να εγγυηθούν για τον εαυτό τους την πρώτη θέση στον προκριματικό όμιλο. Το κόστος της αποτυχίας σε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο, σίγουρα ο αγώνας θα είναι μαχητικός και πολύ παραγωγικός. Η πρόγνωσή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: under 2,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *