The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παλέρμο εναντίον Κάρπι

Palermo-Carpi-25.03

Β’ Κατηγόρια Ιταλίας

Ρέντσο Μπαρμπέρα

Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018, 3:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στην Παλέρμο 6 άτομα έχουν καλεστεί σε διάφορες εθνικές ομάδες. Η Κάρπι σε αυτό το παιχνίδι προετοιμάζεται με μαχητική σύνθεση. Νομίζω ότι σ’ αυτή την κατάσταση είναι αμαρτία να μην παίξετε αξιόπιστα τους μπιανκορόσι με +1.

Οι «αετοί» είναι πολύ καλοί εντός έδρας (9-3-3). Αλλά από τα 15 παιχνίδια εντός έδρας μόνο στα 5 κατάφεραν να κερδίσουν με -1, στις υπόλοιπες 10 περιπτώσεις αυτό το χάντικαπ δεν πέρασε. Από τους 5 αγώνες στους οποίους ξέσπασε αυτό το χάντικαπ, τρία παιχνίδια ήταν με τις ομάδες από το κάτω μέρος της κατάταξης. Αυτές οι ομάδες ήταν: Brescia, Ascoli, Virtus Entella, δύο παιχνίδια ήταν με μεσαίες ομάδες. Έτσι, εδώ είναι αρχικά συμφέρον να παίξετε την Κάρπι με συν. Και γενικά σ’ όλο το πρωτάθλημα από 30 αγώνες σε μόλις 8 αυτό το χάντικαπ πέρασε, πολύ λιγότερο από μισά παιχνίδια. Επιπλέον, πριν από αυτό το παιχνίδι από την Παλέρμο καλέστηκαν 6 παίκτες σε διάφορες εθνικές, για λόγους σαφήνειας, για να γίνει ξεκάθαρο το πόσο σοβαρές είναι οι απώλειες, θα σας τις αναφέρω. Chochev (21/4) μέσος, Νεστερόβσκι (23/12) επιθετικός και καλύτερος σκόρερ, Τραϊκόφσκι (19/3) δεύτερος σκόρερ της ομάδας, Posavets (19/-19) κύριος τερματοφύλακας, Στρούνα (27/0) αμυντικός, πολύ σημαντικός στην οικοδομή παιχνιδιού στην άμυνα.

Η Κάρπι σίγουρα δεν παίζει τέλεια εκτός έδρας (4-6-5), αλλά δείχνει αρκετά καλά αποτελέσματα, έχοντας χάσει μόνο 5 φορές σε 15 παιχνίδια. Συνολικά σε τρεις αγώνες εκτός έδρας από 15 οι μπιανκορόσι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το θετικό χάντικαπ. Από τα 30 παιχνίδια του πρωταθλήματος μόνο σε 5 η Κάρπι δεν κράτησαν το χάντικαπ +1, στους υπόλοιπους 25 αγώνες αυτό το στοίχημα περνούσε ή υπήρξε επιστροφή χρημάτων. Επιπλέον, οι μπιανκορόσι έχουν πολύ υψηλό κίνητρο, αγωνίζονται για την πρόκριση στη ζώνη των πλέι-οφ. Και για να προκριθούν στην οκτάδα ιδανικά θα έπρεπε να νικήσουν την Παλέρμο ή τουλάχιστον να προσπαθήσουν να πιάσουν ισοπαλία σε αυτό το παιχνίδι. Η Κάρπι δεν έχει σοβαρές απώλειες, όλοι οι καλύτεροι είναι έτοιμοι να παίξουν.

Πρόβλεψη

Νομίζω ότι, δεδομένου του κινήτρου της Κάρπι, και των απωλειών των βασικών παικτών της Παλέρμο, είναι πολύ ασφαλές να παίξουμε το χάντικαπ των μπιανκορόσι. Στον Ρέντσο Μπαρμπέρα οι ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές το 2014 και 2015, και στις δύο φορές η Κάρπι κατάφερε να κρατήσει αυτό το χάντικαπ (1:2) και (2:2). Πιστεύω ότι και αυτή τη φορά οι μπιανκορόσι έχουν δύναμη να το καταφέρουν. Η πρόβλεψή μου για αυτό το παιχνίδι: Κάρπι +1.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *