The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Σεβίλλη

Barcelona-Sevilla-04.11

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

4 Νοεμβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου, Μπαρτσελόνα

Το κεντρικό μας του ενδέκατου γύρου στο ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη. Και οι δύο αντίπαλοι μεσοβδόμαδα έπαιξαν παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά με διαφορετικούς τρόπους: η Μπάρτσα δεν μπόρεσε να κερδίσει τον ελληνικό Ολυμπιακό εκτός έδρας, ενώ η Σεβίλλη νίκησε τον Σπάρτακ Μόσχας στην έδρα της με αποτέλεσμα 2:1. Στο επερχόμενο παιχνίδι η Μπάρτσα είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης.

Οι ηγέτες

Η Μπαρτσελόνα μετά από 10 γύρους στην Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας είναι ο ηγέτης του πρωταθλήματος. Στο ενεργητικό των “μπλαουγράνα” είναι 28 βαθμοί, τέσσερις μονάδες χάντικαπ από τον πλησιέστερο διώκτη τη Βαλένθια και οκτώ μονάδες περισσότερο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο Καμπ Νόου η Μπάρτσα στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος 2017–18 έπαιξε πέντε αγώνες, όπου σημείωσε πέντε νίκες με συνολική διαφορά τερμάτων 18:1.

Ο αγώνας για τη θέση στο TOP-4

Η Σεβίλλη βρίσκεται στην πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα Ισπανίας με  19 βαθμούς στον κουμπαρά, μία μονάδα πίσω από την Ατλέτικο και την τέταρτη θέση. Το κίνητρο των “ερυθρόλευκων” είναι υψηλό, αλλά υπάρχουν προβλήματα με τα αποτελέσματα εκτός έδρας. Αυτή τη στιγμή σε πέντε αγώνες εκτός έδρας η Σεβίλλη σημείωσε δύο νίκες και τρεις ήττες. Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι μεσοβδόμαδα η ενδεκάδα του Berizzo έπαιξε πολύ δύσκολο ματς κόντρα στο Σπάρτακ Μόσχας, η Σεβίλλη νίκησε τους Ρώσους και ανέβηκε στη δεύτερη θέσει στον όμιλό της.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα παίζει πολύ δυναμικά στην έδρα της, η ομάδα του Βαλβέρδε έχει υψηλό κίνητρο και την επιθυμία να επανακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας, το οποίο έχασε την περασμένη σεζόν. Με τη σειρά της η Σεβίλλη εκτός έδρας δεν παίζει με τον καλύτερο τρόπο, ειδικά όταν πρόκειται για τους αγώνες με τους ισχυρούς αντιπάλους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *