The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λετονία εναντίον Πορτογαλία

Latvia-Portugal-09.06

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σκόντο

Η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στον έκτο γύρο των προκριματικών Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2018 πρόκειται να επισκεφθεί την εθνική Λετονίας, η οποία δείχνει απλώς άσχημα αποτελέσματα στην τρέχουσα πρόκριση. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα στατιστικά στοιχεία, καθώς και τις τρέχουσες δυνατότητες των μελλοντικών αντιπάλων, οι εταιρείες στοιχημάτων έβγαλαν τη δική τους γραμμή, στην οποία η ομάδα από την Ιβηρική Χερσόνησο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Μία νίκη

Η εθνική Λετονίας στο προκριματικό τουρνουά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2018 ήταν σε θέση να κερδίσει κιόλας μία νίκη, η οποία συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2016 στον εκτός έδρας αγώνα με την εθνική Ανδόρας. Από τότε η βαλτική εθνική μόνο έχανε, συγκεκριμένα οι ήττες συνέβησαν από τους Νήσους Φερόε, την Ουγγαρία, την Πορτογαλία και την Ελβετία. Στο βαθμολογικό πίνακα του προκριματικού ομίλου Β η εθνική της Λετονίας βρίσκεται στην πέμπτη θέση, στο ενεργητικό αυτής της ομάδα είναι 3 βαθμοί.

Προς το παρόν δεύτερη

Η εθνική Πορτογαλίας μετά από πέντε γύρους στην πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 είναι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του προκριματικού ομίλου Β. Στο ενεργητικό της πορτογαλικής ομάδα υπάρχουν 12 πόντοι, τέσσερις νίκες με μία ήττα από την εθνική Ελβετίας η οποία ηγείται στον όμιλο. Η ήττα εκείνη συνέβη στον πρώτο γύρο των προκριματικών, όταν οι  Ίβηρες δεν είχαν ακόμα χρόνο να ξεφύγουμε από την ευφορία του Euro-2016, όπου έγιναν πρωταθλητές. Οι τελευταίες νίκες της Πορτογαλίας δείχνουν ότι αυτή η ομάδα έχει επιστρέψει στο υψηλό επίπεδό της και είναι έτοιμη να πολεμήσει για το άμεσο εισιτήριο στη Ρωσία.

Πρόβλεψη

Στο ζευγάρι Λετονία – Πορτογαλία το στοίχημα στη σίγουρη νίκη των Ιβήρων μοιάζει με καλή επιλογή, η ενδεκάδα της Βαλτικής στον πρώτο γύρο έχασε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης με σκορ 4:1, από το επερχόμενο παιχνίδι αξίζει να περιμένουμε περίπου το ίδιο αποτέλεσμα. Η πρόγνωσή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Πορτογαλίας με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *