The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λεζ Ερμπιέ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

LesHerbiers-PSG-08.05

Κύπελλο Γαλλίας

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σταντ ντε Φρανς

Την πλησιέστερη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Γαλλίας μεταξύ των ομάδων Λεζ Ερμπιέ και ΠΣΖ. Το ξεκάθαρο φαβορί της επερχόμενης συνάντησης θεωρείται από τις εταιρείες στοιχημάτων η ομάδα των Παρισίων, η οποία έχει ήδη γίνει πρωταθλήτρια της Γαλλίας και κέρδισε το Λιγκ Καπ. Παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει να υποτιμάμε και το αουτσάιντερ, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι ο δρόμος της Λεζ Ερμπιέ στο τουρνουά δεν ήταν ο πιο δύσκολος.

Ομάδα από Νασιονάλ

Η Λεζ Ερμπιέ αντιπροσωπεύει την τρίτη στις δυνάμεις λιγκ του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Nacional, η πρόκριση της ομάδας από τόσο αδύναμο πρωτάθλημα είναι περισσότερο από ένα συγκλονιστικό γεγονός, που δείχνει επίσης ότι οι γαλλικές ομάδες δεν δείχνουν και πολύ σεβασμό στα Κύπελλα. Από το δίκτυο του τουρνουά η Λεζ Ερμπιέ απόκλεισε της εξής ομάδες: Balma, Romorantin, Ανγκουλέμ, Σαιν-Λο Manche, Οσέρ, Λανς και Chambly.

Πρωταθλήτρια

Η ΠΣΖ στις δύο τελευταίες συναντήσεις δεν κέρδιζε, παίζοντας ισοπαλία με την Γκινγκάμπ και την Αμιέν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα του Unai Emery βρίσκεται σε κακή φόρμα. Απλώς οι «κόκκινο-μπλε» έχασαν το κίνητρο στο τουρνουά, που οφείλεται στο γεγονός ότι εδώ και καιρό κέρδισαν το Γαλλικό Όπεν και απλά περιμένουν να τελειώσει η σεζόν στη Λιγκ 1. Για το τελικό του Κυπέλου οι Παριζιάνοι θα έχουν το μέγιστο κίνητρο, η νίκη στο τελευταίο παιχνίδι του δεύτερου πιο σημαντικού τουρνουά θα σήμαινε ότι οι “κόκκινο-μπλε” έκαναν το γαλλικό τρεμπλ.

Πρόβλεψη

Λεζ Ερμπιέ και ΠΣΖ είναι πολύ δύσκολο να συγκριθούν στο επίπεδο, η ομάδα από την πρωτεύουσα είναι τρία κεφάλια πιο ψηλή στην κατηγορία και πιο δυνατή, οπότε από την επερχόμενη συνάντηση πρέπει να περιμένουμε συντριπτική ήττα του αουτσάιντερ. Η ΠΣΖ φύλαξε τη δύναμη ακριβώς για τον τελικό αγώνα του Γαλλικού Κυπέλλου, ενώ η Λεζ Ερμπιέ δεν έπαιξε ποτέ με τις ελίτ ομάδες. Η πρόβλεψή μας για τον αγώνα: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -2,5 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *