The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λεγανές εναντίον Λεβάντε

Leganes-Levante-07.05 (1)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Municipal de Butarque

Οι αντίπαλοι είναι γείτονες της κατάταξης, οι οποίοι πρόωρα εξασφάλισαν τον εαυτό τους από τον υποβιβασμό στο πρωτάθλημα, αλλά παρ’ όλα αυτά αυτή τη σεζόν γενικώς δεν ήταν τέλεια. Αυτή τη στιγμή έχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών – 40. Και γενικά στο πρωτάθλημα έδειξαν ίσο παιχνίδι. Στον αγώνα του πρώτου γύρου μεταξύ των ομάδα αυτών οι θεατές δεν είδαν γκολ. Είναι πιθανό ότι, χωρίς κανένα κίνητρο τώρα, οι ομάδες θα υπογράψουν ισοπαλία. Ως εκ τούτου, για καλή απόδοση είναι αμαρτία να μην ρισκάρεις και να ποντάρεις στο ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα χάσουν.

Η Λεβάντε στο τέλος της σεζόν φαίνεται πολύ πιο δυνατή από τον αντίπαλο. Σε πέντε τελευταίους γύρους η ομάδα έχασε μόνο μία φορά – στη Μαδρίτη από την τοπική Ατλέτικο. Ωστόσο, σε τέσσερις υπόλοιπες περιπτώσεις γιόρτασε τη νίκη. Και όχι πάνω στην αδύναμη Μάλαγα και τη Λας Πάλμας, αλλά και στην Ατλέτικο και τη Σεβίλλη. Στους τέσσερις τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της σεζόν η Λεβάντε έχασε μόλις μία φορά (από τους “στρωματάδες”), ενώ δύο παιχνίδια κέρδισε και το ένα έπαιξε ισοπαλία.

Η Λεγανές, έχοντας ασφαλίσει τον εαυτό της από τον υποβιβασμό, χαλάρωσε στο τέλος της σεζόν. Τουλάχιστον δημιουργείται τέτοιο συναίσθημα. Σε πέντε τελευταίους γύρους ο σύλλογος κέρδισε μόνο μία νίκη με τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Στην έδρα της η Λεγανές γενικά στη σεζόν φαινόταν βέβαια πολύ καλά για το επίπεδό της, αλλά παρ’ όλα αυτά κέρδισε λιγότερους από τους μισούς εντός έδρας αγώνες. Και στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος στην έδρα της δεν κατάφερε να υπερισχύσει πάνω από την αδύναμη Ντεπορτίβο, η οποία αποκλείεται από την Πριμέρα και την επόμενη σεζόν θα περάσει στο Segunda.

Πρόβλεψη

Νομίζω ότι, σε τέτοια κατάσταση η Λεβάντε έχει την ευκαιρία να πιάσει σ’ αυτόν τον αγώνα τουλάχιστον ισοπαλία. Η πρόβλεψή μας για τον αγώνα: οι φιλοξενούμενοι δεν θα χάσουν με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *