The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λάτσιο εναντίον Ρόμα

Lazio-Roma-01.03

Τουρνουά: Κύπελλο Ιταλίας, Ημιτελικός, Παιχνίδι 1

Stadio Olimpico, Ρώμη

Ημερομηνία αγώνα: 01/03/2017 09:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας μεταξύ της Λάτσιο και Ρόμα. Και οι δύο αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο «Stadio Olimpico», μόνο στο πρώτο ματς γηπεδούχοι θα είναι οι παίκτες της Λάτσιο, και στο δεύτερο – οι “λύκοι”. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι η ενδεκάδα του Σπαλέττι έχει καλύτερη πιθανότητα επιτυχίας από τους «αετούς», και με τη θέση αυτή των «παντογνωστών» μπορούμε να συμφωνήσουμε, με δεδομένη την τρέχουσα φόρμα των μελλοντικών αντιπάλων.

Πέμπτη στο πρωτάθλημα

Η Λάτσιο είναι σε καλή κατάσταση, η ομάδα της Ρώμης σημείωσε τέσσερις νίκες στους τελευταίους πέντε αγώνες και μία ισοπαλία. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στην Ίντερ, Πεσκάρα, Έμπολι και Ουντινέζε, η ισοπαλία συνέβη με τη Μίλαν. Η Λάτσιο μετά από 26 παιχνίδια στη Σέριε A βρίσκεται στην πέμπτη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ιταλίας.

Κυνηγώντας

Η Ρόμα προκαλεί αίσθηση σε όλα τα μέτωπα. Στην Ευρώπη οι «λύκοι» κέρδισαν την ισχυρή Ισπανική Βιγιαρεάλ με σκορ 4:0 στο πρώτο παιχνίδι των 32 και εξασφάλισαν την πρόκριση στους 16 του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Στην Σέριε A η Ρόμα σε άριστο στυλ νίκησε την Ίντερ εκτός έδρας με σκορ 3:1, σχεδόν χωρίς να αφήνει καμία ευκαιρία για τους Μιλανέζους. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η Ρόμα είναι σε τέλεια κατάσταση, γι’ αυτό δεν είναι να ζηλέψει κανείς τους παίκτες της Λάτσιο.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα ήδη μία φορά έχει νικήσει τη Λάτσιο αυτή τη σεζόν, γιατί να μην επαναλάβει αυτή την επιτυχία στο επερχόμενο παιχνίδι. Οι “λύκοι” στο “Olimpico” στη σεζόν 2016 – 17 μόνο κέρδιζαν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να στοιχηματίσετε την ερχόμενη Τετάρτη κατά των «λύκων». Η Λάτσιο είναι επίσης ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, αλλά το επίπεδο της ομάδας αυτής είναι σημαντικά κατώτερο από των “λύκων”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για το ματς αυτό είναι: η Ρόμα δε θα χάσει με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *