The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γρανάδα εναντίον Νουμάνθια

Granada-Numancia-25.03

Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Νουέβο Λος Κάρμενες

Η Γρανάδα βρίσκεται σε πτώση, δεν μπορεί να κερδίσει εδώ και τρία παιχνίδια στη σειρά (0-0-3). Η Νουμάνθια αναζωπυρώθηκε λίγο, κερδίζοντας στους δύο τελευταίους αγώνες 4 βαθμούς. Η Γρανάδας είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, ναι, είναι στη ζώνη των πλέι-οφ, αλλά όλα είναι πολύ ασταθή, στην κατάσταση που υπάρχει τώρα και η ισοπαλία θα είναι μεγάλη ευτυχία για αυτούς.

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι η Γρανάδα έχει τώρα προβλήματα στο σύλλογο, μετά από τρεις ήττες απολύθηκε ο Όλτρα, τώρα η ομάδα θα προπονείται από τον προπονητή της δεύτερης ομάδας. Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα η Γρανάδα έχασε από τη Χιμνάστικ, 17η ομάδα του πρωταθλήματος (0:1), και στον προηγούμενο έχασε από Οβιέδο εντός έδρας (2:1). Η ψυχολογική κατάσταση είναι πολύ χάλια, το μόνο που μπορεί να φέρει χαρά είναι η αλλαγή του προπονητή. Αλλά εδώ δημιουργείται δεύτερο όχι λιγότερο σοβαρό πρόβλημα, πριν από αυτό το παιχνίδι η Γρανάδα έχει σημαντική απώλεια στη σύνθεση. Δεν θα παίξουν: ο Diaz (31/1) αμυντικός, Macies (26/11) κορυφαίος σκόρερ, Ramos (18/3) επιθετικός, Peña (15/1) μέσος, Manage (15/1) επιθετικός. Και χωρίς αυτά η ομάδα έχανε βαθμούς σε 17 παιχνίδια από τις 31 (14-7-10). Εντός έδρας, φυσικά, όλα είναι πολύ καλύτερα (11-2-2), αλλά για την κατάσταση που υπάρχει τώρα, αμφιβάλλω ότι η Γρανάδα μπορεί να νικήσουν τη Νουμάνθια.

Οι Νουμανίτος με τη σειρά τους δεν έχουν άσχημη εμφάνιση στους τελευταίους αγώνες. Έτσι στα τελευταία πέντε παιχνίδια ήταν σε θέση να κερδίσουν 7 βαθμούς (2-1-2). Η Νουμάνθια δεν χάνει εδώ και δύο παιχνίδια στη σειρά. Στον τελευταίο γύρο έχω στοιχηματίσει σε αυτούς και δεν έχασα, νίκησαν την Τενερίφη (2:0) με μεγάλη σιγουριά. Εκτός έδρας οι Νουμανίτος από 16 αγώνες κέρδισαν βαθμούς στους 10 (2-8-6). Σκληρό καρύδι είναι η ομάδα του Hagob Arrasate. Για παράδειγμα, η Νουμάνθια εκτός έδρας πήρε βαθμούς από την πρώτη ομάδα της Σεγούντα Ράγιο Βαγιεκάνο και την τρίτη ομάδα Κάντιθ . Δεν υπάρχουν απώλειες πριν το παιχνίδι με τη Γρανάδα.

Πρόβλεψη

Αλλαγές προπονητή, καθώς και η απώλεια των βασικών εκτελεστών θα επηρεάσουν αναμφισβήτητα το παιχνίδι της Γρανάδας, και νομίζω ότι δεν θα είναι προς το καλύτερο. Εάν η αλλαγή του προπονητή μπορεί να επηρεάσει θετικά, οι απώλειες των παικτών είναι απίθανο να προσθέσουν οφέλη στη Γρανάδα που βρίσκεται σε μίνι-κρίση. Όσο για μένα εδώ είναι επωφελές να παίζετε όχι την ήττα της Νουμάνθια, αντί να πάρετε τη νίκη της Γρανάδας. Η πρόβλεψή μου για αυτό το παιχνίδι: φιλοξενούμενοι +0,5 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *