The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γεωργία εναντίον Λιθουανία

Georgia-Lithuania-24.03

Φιλικός αγώνας

Στάδιο της Τιφλίδας

Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το επόμενο Σάββατο στις 24 Μαρτίου στο στάδιο της Τιφλίδας θα πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων της Γεωργίας και της Λιθουανίας. Το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης είναι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι, οι οποίοι, μετά τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία κατάφεραν να παίξουν δύο φιλικούς αγώνες. Με τη σειρά τους οι Λιθουανοί στα τέλη του 2017 δεν πραγματοποίησαν φιλικούς.

Αδύναμο τουρνουά

Η εθνική της Γεωργίας έπαιξε αδύναμα στο προκριματικό τουρνουά για το Μουντιάλ. Οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έπαιξαν στον όμιλο D, οι αντίπαλοί τους ήταν: εθνικές  Σερβίας, Ιρλανδίας, Ουαλίας, Αυστρίας και Μολδαβίας. Ισχυρός όμιλος, στον οποίο οι Γεωργιανοί δεν κατάφεραν ποτέ να κερδίσουν. Στα 10 παιχνίδια καταγράφηκαν πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες, η διαφορά τερμάτων 8:14, κατά μέσο όρο για το παιχνίδι οι Γεωργιανοί σκόραραν λιγότερο από ένα γκολ.

Περίπου ίδια στατιστικά

Η εθνική της Λιθουανίας στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο έπαιξε στον όμιλο F μαζί με τις εθνικές της Αγγλίας, της Σλοβακίας, της Σκωτίας, της Σλοβενίας και της Μάλτας. Επίσης δύσκολος όμιλος, στον οποίο την πρώτη θέση έλαβε η εθνική Αγγλίας. Στις 10 συναντήσεις οι παίκτες της Βαλτικής έχουν καταφέρει να κερδίσουν μόνο μία φορά με 3 ισοπαλίες και 6 ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 7:20, οι Λιθουανοί κατόρθωσαν νε κερδίσουν 6 βαθμούς. Μπορούμε να πούμε ότι οι εθνικές της Γεωργίας και της Λιθουανίας είναι ομάδες περίπου του ίδιου επιπέδου.

Πρόβλεψη

Τόσο οι Γεωργιανοί όσο και οι Λιθουανοί έχουν ορισμένα προβλήματα με τη δημιουργικότητα. Και οι δύο ομάδες στο προκριματικό τουρνουά στο Μουντιάλ σημείωναν λιγότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, από την επερχόμενη συνάντηση δεν αξίζει να περιμένετε πολλά γκολ. Το βέλτιστο στοίχημα είναι το σύνολο κάτω από 2,5. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι: το σύνολο κάτω από 2,5 με απόδοση 1,80.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *