The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Έιμπαρ εναντίον Λεγανές

Eibar-Leganes-15.09

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Παρασκευή, 15/09/2017, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Municipal de Ipurua, Έιμπαρ

Την ερχόμενη Παρασκευή η Έιμπαρ θα φιλοξενεί τη Λεγανές στην έδρα της. Οι bookmakers σε αυτό το ζευγάρι είναι στην πλευρά των μελλοντικών γηπεδούχων του αγώνα, οι «παντογνώστες» πιστεύουν ότι το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι του «πάτους». Είναι σημαντικό να σημειωθεί όμως ότι η Λεγανές ξεκίνησε στο τουρνουά με περισσότερη πεποίθηση  από την Έιμπαρ, αυτή η ομάδα έχει ήδη δύο νίκες στο ενεργητικό της, συμπεριλαμβανομένης μιας εκτός έδρας.

Μόνο τρεις βαθμούς

Η  Έιμπαρ κέρδισε τρεις βαθμούς στους πρώτους τρεις γύρους της Πριμέρα Ντιβισιόν. Η νίκη ήρθε στους Βάσκους την πρώτη αγωνιστική μέρα σε εκτός έδρας αγώνα με την Μάλαγα, η οποία στενοχωρεί πολύ στην αρχή της σεζόν. Στο δεύτερο γύρο η Έιμπαρ έχασε στο ντέρμπι από την Ατλέτικο 0:1, στον τρίτο γύρο εκτός έδρας δεν μπόρεσε να πολεμήσει τη Σεβίλλη, το σκορ του αγώνα 0:3. Στην κατάταξη του ισπανικού πρωταθλήματος η Έιμπαρ βρίσκεται στην 16η θέση.

Στην κορυφή της κατάταξης

Σε αντίθεση με την Έιμπαρ, η οποία είναι πολύ κοντά στη ζώνη υποβιβασμού, η Λεγανές με έξι πόντους βρίσκεται τώρα στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να νικήσουν την Αλαβές εντός έδρας 1-0, εκτός έδρας νίκησαν την Εσπανιόλ, επίσης 1:0. Την τρίτη αγωνιστική ημέρα η Λεγανές έχασε εντός έδρας από τη Χετάφε 1:2. Είναι ξεκάθαρο ότι η Λεγανές δεν θα τελειώσει τη σεζόν στην πέμπτη θέση στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αυτή η ομάδα θα πέσει, πιθανότατα, στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα, όμως είναι σε θέση να δώσει μάχη στην Έιμπαρ.

Πρόβλεψη

Τόσο η Έιμπαρ όσο και η Λεγανές μπορούν να ονομαστούν ομάδες του «πάτους», γι’ αυτό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το επερχόμενο παιχνίδι να μη βγει αποτελεσματικό. Ταυτόχρονα, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι θέλουν πραγματικά να αποκτήσουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη της σεζόν, ενώ η Λεγανές ονειρεύεται να διατηρήσει την υψηλή της θέση στην Πριμέρα Ντιβισιόν για άλλη μια εβδομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 2,5 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *