The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άιντραχτ εναντίον Βέρντερ Βρέμης

EintrachtFrankfurt-WerderBremen-03.11

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Κομέρτσμπανκ Αρένα, Φραγκφούρτη

Την επόμενη Παρασκευή στον ενδέκατο γύρο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας του 2017–18 η Φρανκφούρτη Άιντραχτ στην έδρα της θα φιλοξενεί την Βέρντερ Βρέμης. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι πολύ σωστά θεωρούν τους «αετούς» ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, η ομάδα του Κόβατσιτς φαίνεται καλή τον τελευταίο καιρό, σχεδόν δεν χάνει, ενώ οι «μουσικοί» βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και δείχνουν αδύναμο επίπεδο του ποδοσφαίρου.

Στο TOP-10

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτη μετά από 10 γύρους στο πρωτάθλημα της Γερμανίας βρίσκεται στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει στο ενεργητικό της 15 βαθμούς. Η διαφορά από την Γκλάντμπαχ και τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου είναι μόλις δύο μονάδες, η πυκνότητα στη μέση του πίνακα είναι πολύ υψηλή, κάθε περιοδεία αλλάζει την ισορροπία των δυνάμεων στην κατάταξη. Στην έδρα της η Άιντραχτ στο πλαίσιο του γερμανικού πρωταθλήματος 2017–18 έπαιξε τέσσερις αγώνες, όπου σημείωσε μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Στη ζώνη του υποβιβασμού

Η Βέρντερ Βρέμης μετά από 10 γύρους στην Μπουντεσλίγκα έχει πέντε βαθμούς στο ενεργητικό της, είναι στην 17η θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα. Οι “μουσικοί” δεν έχουν ούτε μία νίκη: πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 3:12. Εκτός έδρας η Βέρντερ έπαιξε τέσσερις φορές ισοπαλία και μία φορά ήττα, 2:3 σε γκολ. Σε πέντε τελευταία παιχνίδια η Βέρντερ έχει κερδίσει μόνο μία φορά: στις 25 Οκτωβρίου στο Γερμανικό Κύπελλο σημειώθηκε μια νίκη πάνω στη Χόφενχαϊμ.

Πρόβλεψη

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτη εντός έδρας μέχρι στιγμής δεν παίζει με τον καλύτερο τρόπο, οπότε είναι επικίνδυνα να ποντάρετε στη νίκη της ομάδας αυτής. Με τη σειρά της η Βέρντερ παίζει εκτός έδρας πολύ αναποτελεσματικά, σπάνια σκοράρει, αλλά και χάνει λίγο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.0 με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *