The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Τζένοα – Μίλαν

genoa-milan-25-10

Σέριε Α΄ Ιταλίας

αύριο, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Λουίτζι Φεράρις

Προτεινόμενο στοίχημα: Under 2.5

Οι υψηλές αποδόσεις στο Under στην Ιταλία μου αρέσανε πάντα, ειδικά όταν συναντιούνται όχι εντελώς κορυφαίες ομάδες. Έτσι, το Under 2.5 πέρασε σε 5 από 9 αγώνες αυτής τη σεζόν της Μίλαν και σε 5 από τα 8 της Τζένοα. Την περασμένη σεζόν οι ομάδες αυτές δεν είχαν και πολύ υψηλή αποτελεσματικότητα – πανομοιότυπη απόδοση στο πέρασμα του Under 2,5: 22 φορές από τους 38 αγώνες, είναι σχεδόν 60%.

Αλλά αυτό που είναι ενδιαφέρον, είναι ότι η Τζένοα αμύνεται καλά εντός έδρας: μόνο 2 γκολ έχασε σε 4 αγώνες στο πρωτάθλημα. Και σε γενικές γραμμές σε παθητικά γκολ η Τζένοα βρίσκεται στην 2η θέση μετά την Γιουβέντους. Τι να πω, αφού έχει έρθει εδώ η Νάπολι με ακόμα υγιή Μάλικ και απέτυχε να σκοράρει, ενώ ο αγώνας έληξε με σκορ 0:0.

Τα τελευταία 5 παιχνίδια μεταξύ αυτών των ομάδων στο Στάδιο Λουίτζι Φεράρις δεν ήταν παρά πολύ αποτελεσματικά, και το Under 2.5 πέρασε 4 φορές.

Στα τελευταία 5 παιχνίδια της Τζένοα στο πρωτάθλημα το στοίχημά μου δεν πέρασε μόνο 1 φορά. Αλλά επίσης αδύνατο να μην αναφέρουμε τα προβλήματα στην επίθεση. Σε αυτά τα πιο πρόσφατα παιχνίδια έχει σκοράρει μόνο 3 γκολ.

Η Μίλαν ωστόσο παίζει δυνατά: σκόραρε 10 γκολ στα τελευταία 5 παιχνίδια στην Σέριε A, αλλά εδώ είναι αντίπαλη ομάδα, η οποία αμύνεται καλά. Η ομάδα, άμυνα της οποίας ουσιαστικά μπορεί να συγκριθεί με της Γιουβέντους. Η Μίλαν δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στον αγώνα εναντίον της Γηραιάς κυρίας! 2 σουτ στο στόχο – 1 γκολ, και μπήκε ένα τρελό σουτ.

Επίσης, μην ξεχνάτε ποιος φυλάει το δίχτυ των ροσονέρι. Ο Donnarumma διασώζει συχνά αυτή τη σεζόν τη Μίλαν. Είναι πραγματικά ένας τοίχος.

Για να ξεκουραστούν οι ομάδες είχαν μόλις 2 μέρες μετά τους δύσκολους αγώνες. Η Τζένοα είχε το ντέρμπι με την Σαμπντόρια, Μίλαν έπαιξε με την Γιουβέντους. Καλή επιτυχία σε όλους!


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *