The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Γκάνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Португалия-Гана-24.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Η
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022, 6:00 μ.μ.
Stadium 974 (Rass Abou Aboud)

Την Πέμπτη θα διεξαχθεί άλλη μια παρτίδα ποδοσφαιρικών αγώνων κορυφαίου επιπέδου, το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνεχίζεται. Στον 1ο γύρο μένουν όχι τόσες πολλές συναντήσεις, κλείνει την Πέμπτη. Τότε η Πορτογαλία θα παίξει με την Γκάνα. Θα μπορέσει ο Ρονάλντο και η παρέα του να πετύχουν; Η συντακτική επιτροπή του ιστότοπου έχει ετοιμάσει μια πρόβλεψη για τον αγώνα της 24ης Νοεμβρίου 2022.
Η Πορτογαλία πηγαίνει στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο του Ρονάλντο
Οι «Εκλεκτοί» είναι μια ομάδα που τραβούσε πάνω του ο Κριστιάνο τα τελευταία 10+ χρόνια. Αρκεί να πούμε ότι είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τις εθνικές ομάδες και μπορεί να βελτιώσει μόνο τα δικά του ρεκόρ. Τώρα το χρειάζεται πολύ, γιατί μετά από τη σκανδαλώδη συνέντευξη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα είναι απλά ηλίθιο να επιστρέψει. Πρέπει να «πουλήσει» τον εαυτό σου με το παιχνίδι στο Κατάρ, συνειδητοποιώντας ότι το επόμενο συμβόλαιο θα είναι και το τελευταίο. Και γενικά, η ομάδα πρέπει να θυμίζει τον εαυτό της. Έχοντας κερδίσει το Euro, δεν έλαμψε ούτε στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο ούτε το καλοκαίρι του 2021, στο ηπειρωτικό πρωτάθλημα.
Η Γκάνα επιστρέφει στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Τα «Μαύρα αστέρια» ήταν στα πρωταθλήματα από το 2006 έως το 2014 και στη Νότια Αφρική λίγο δεν τους έφτασε για να μπουν στους ημιτελικούς, ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης τους, ο Asamoah Gyan, που κατέστρεψε το σημείο του πέναλτι, έγινε αντι-ήρωας. Αλλά αυτή η ομάδα δεν πήρε μέρος στο «ρωσικό» πρωτάθλημα. Επιπλέον, ακόμη και τώρα δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Τι κοστίζει η αποτυχία στο CAN το χειμώνα, με ήττα όχι μόνο από το Μαρόκο, αλλά και από την πρωτοεμφανιζόμενη εθνική των Κομόρων, και ισοπαλία με την Γκαμπόν, εξαιτίας της οποίας ένα από τα φαβορί πήγε σπίτι του μετά τη φάση των ομίλων; Επιπλέον, δεν κατάφεραν να νικήσουν και στα play-off. Εντός έδρας ήταν 0-0, ενώ στη Νιγηρία 1-1, και αυτό ήταν αρκετό, γιατί στη FIFA, σε αντίθεση με την UEFA, δεν ακύρωσαν τον κανόνα του πλεονεκτήματος εκτός έδρας γκολ. Από την άλλη, δεν πρέπει να βάλετε τέλος στην ομάδα για την οποία παίζουν αδέρφια Aya, Amarti, Lampty, Party και ο Inaki Williams, ο οποίος κλήθηκε ειδικά για το τουρνουά.
Προηγούμενοι αγώνες
Το 2014, οι ομάδες είχαν ήδη συναντηθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Πορτογαλία ήταν ελαφρώς πιο δυνατή τότε, καταφέρνοντας να κερδίσει με σκορ 2-1 χάρη στο καθοριστικό γκολ του Ρονάλντο στο 80ο λεπτό.
Πρόβλεψη
Είναι πολύ πιθανό η ιστορία να επαναληφθεί και οι Πορτογάλοι να κερδίσουν ξανά. Φαίνεται όμως ότι σαφώς υποτιμούν την Γκάνα. Αξίζει να σκεφτούμε να ποντάρουμε στη νίκη της εκπροσώπου της Αφρικής με χάντικαπ +1,5 και απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *