The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πάρμα εναντίον Ρόμα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Foto Fabio Rossi/AS Roma/LaPresse
10/11/2019 Parma (Italia)
Sport Calcio
Parma-Roma
Campionato Italiano Serie A TIM 2019/2020 - Stadio Ennio Tardini
Nella foto: Dejan Kulusevski, Jordan Veretout


Photo Fabio Rossi/AS Roma/LaPresse
10/11/2019 Parma (Italy)
Sport Soccer
Parma-Roma
Italian Football Championship League Serie A Tim 2019/2020 - Ennio Tardini Stadium
In the pic: Dejan Kulusevski, Jordan Veretout

Κύπελλο Ιταλίας – Γύρος των 16

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ένιο Ταρντίνι

Στην Ιταλία παίζουν τώρα τοη γύρο των 16 του Κυπέλλου Ιταλίας. Γι’ αυτό το λόγο η Πάρμα θα παίξει δύο φορές με διάστημα 3 ημερών. Ήδη την Πέμπτη θα έχει τον αγώνα εναντίον Ρόμα. Ποια από αυτές θα κερδίσει στο Στάδιο Ένιο Ταρντίνι; Σα προτείνουμε την αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 16 Ιανουαρίου 2020.

Η Πάρμα δείχνει καλό ποδόσφαιρο

Οι «σταυροφόροι» είναι μία από τις αρκετά ισχυρές ομάδες μεσαίας κατηγορίας της Σέριε Α. σχετικά πρόσφατα βιώσαν χρεοκοπία και έχουν λιγότερα χρήματα από τη Μίλαν, Νάπολι και Φιορεντίνα, που βρίσκονται πιο κάτω. Αλλά υπάρχει προπονητής, ο οποίος έλαβε την ευκαιρία να οικοδομήσει ήρεμα το παιχνίδι της ομάδας, η Πάρμα προτιμά να παίζει με το «δεύτερο αριθμό», από την άμυνα και σε αντεπίθεση. Στην επίθεση είναι αρκετά καλοί ο Ζερβίνιο και ο Κορνέλιους, που επιτέλους άρχισε να παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα, στους οποίους βοηθάνε ο Kutsk και Ερνάνι. Αλλά ο κύριος κινητήρας της τρέχουσας έκδοσης αυτής της ομάδας είναι ο Ντέγιαν Κουλουσέβσκι. Πριν από ένα χρόνο, μόνο οι εκλεκτοί ήξεραν για το Σουηδό, όταν ήρθε, με δανεισμό  από την Αταλάντα, σε μερικούς μήνες άρχισε να παίζει με τέτοιο τρόπο ώστε η Γιουβέντους, κάνοντας βήμα μπροστά, μετά το νέο έτος έσπευσε να πληρώσει 35 εκατομμύρια για τον πλάγιο μέσο. Αλλά θα μείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στο Στάδιο Ένιο Ταρντίνι και θα προσπαθήσει να ευχαριστεί τους οπαδούς όλο και πιο συχνά, συνεχίζοντας να προοδεύει.

Η Ρόμα δεν μπορεί να κερδίσει βαθμούς στο νέο ημερολογιακό έτος

Οι «τζαλορόσι» εργάστηκε πάνω στα σφάλματά τους και γενικά φαίνονταν καλά σε αυτό το πρωτάθλημα. Ο Πάουλο Φονσέκα μπόρεσε να φύγει για τις διακοπές των Χριστουγέννων με την ενδεκάδα του στο ρόλο της 4ης ομάδας της Σέριε A και του συμμετέχοντα στα πλέι-οφ του Europa League. Αλλά μετά τις διακοπές η ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε ένα βαθμό σε δύο γύρους. Και οι δύο ομάδες του Τορίνο κατάφεραν να σκοράρουν από 2 γκολ στους «λύκους» στο «Stadio Olimpico» και να κερδίσουν. Αλλά την Κυριακή μου άρεσε η Ρόμα, τουλάχιστον μετά το διάλειμμα έπαιξε με την πρωταθλήτρια όχι μόνο με τόλμη, ανοιχτά, αλλά δημιούργησε πολλές στιγμές. Αν ο Τζέκο τις είχε εφαρμόσει, θα μπορούσαν να κερδίσουν τουλάχιστον ισοπαλία, ενώ ο αγώνα έληξε με σκορ 1:2, γι’ αυτό το λόγο η Αταλάντα έφτασε την πρωτευουσιάνικη ομάδα. Ο Ζανιόλο τραυματίστηκε σοβαρά και δε θα παίξει πριν από το καλοκαίρι.

Προηγούμενοι αγώνες

Το Νοέμβριο η Πάρμα κατάφερε να κερδίσει στον ίδιο γήπεδο. Κρατούσε τον αντίπαλο τον μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και τελικά σκόραρε δύο φορές στους «λύκους». Αν και σε γενικές γραμμές η Ρόμα κυριαρχούσε στους τελευταίους αγώνες: 6 νίκες σε 8 συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Κάθε ομάδα θα προσπαθήσει και πάλι να επιτύχει τη νίκη, παίζοντας με το δικό της στυλ: Ρόμα «από το μαχαίρι», η Πάρμα πιάνοντας ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις. Ως αποτέλεσμα πρέπει να βγει καθόλου βαρετή μάχη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,84.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *