The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουρουγουάη εναντίον Παραγουάη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Уругвай-Парагвай-03.06

Προκριματικά Μουντιάλ 2022

Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021, 01:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στη Νότια Αμερική δεν παίχτηκαν αγώνες την άνοιξη λόγω του κοροναϊού. Αλλά τώρα οι ομάδες θα συνεχίσουν τον προκριματικό γύρο. Η Ουρουγουάη θα παίξει με την Παραγουάη την Παρασκευή το βράδυ. Ποιος θα κερδίσει τη μονομαχία μεταξύ γειτόνων στην κατάταξη;

Η Ουρουγουάη δεν έχει ξεκινήσει το νέο κύκλο με τον καλύτερο τρόπο

Τα «Charrua» θεωρήθηκαν, αν όχι μεγιστάνας, αλλά τουλάχιστον η εθνική ομάδα «δεύτερου κύματος». Η εθνική ομάδα πάντα έβγαινε στα παγκόσμια πρωταθλήματα. Ωστόσο, η ραχοκοκαλιά που χρησιμοποιεί ο Όσκαρ Ουάσιγκτον Ταμπάρες γερνάει και δεν έχουν όλοι επαρκή αντικατάσταση. Ίσως, αυτό σχετίζεται με όχι τα καλύτερα αποτελέσματα του περασμένου φθινοπώρου. Οι Ουρουγουάοι έχουν μέχρι τώρα εναλλάξει νίκες με ήττες. Κατάφεραν να νικήσουν τη Χιλή και την Κολομβία εκτός έδρας, αλλά η ομάδα έχασε όχι μόνο από τη Βραζιλία, αλλά και από τον Ισημερινό. Αλλά τώρα ο Luis Suarez είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ο οποίος βοήθησε την Ατλέτικο να κερδίσει την Πριμέρα Ντιβισιόν, ανάρρωσε από τον σοβαρό τραυματισμό του Musler. Αλλά η απουσία του Cavani εκπλήσσει, στη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ είναι καλός στο τέλος της σεζόν.

Η Παραγουάη θέλει επιτέλους να επιστρέψει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Οι Γκουαράνι δεν κατάφεραν να προκριθούν ούτε στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014 ούτε το 2018. Και στο Copa America ήταν αδύνατο να περάσουμε τους προημιτελικούς. Επιπλέον, ούτε το 2016 ούτε το 2019 δεν κατάφεραν να κερδίσουν στα ηπειρωτικά τουρνουά. Σε αυτό το πλαίσιο, στα νέα προκριματικά, οι παίκτες του Eduardo Berizzo φαίνονταν καλοί, δεν έχουν χάσει ακόμη. Βέβαια, και έχοντας κερδίσει εναντίον της Βενεζουέλας, οι Παραγουάοι σημείωσαν ισοπαλία με την ισχυρή Αργεντινή, εκτός έδρας κιόλας, και με πιο μετριοπαθή Περού, ακόμη και με τη Βολιβία. Πρέπει να σημειωθεί σίγουρα ο Άγγελος Ρομέρο, ο οποίος σκόραρε 4 από τα 6 γκολ της εθνικής ομάδας (αν και σκόραρε δύο φορές από το πέναλτι). Χάρη στις προσπάθειες του επιθετικού από τον Σαν Λορέντζο και των συνεργατών του, μέχρι στιγμής καταφέρνει να παραμείνει στην πρώτη τετράδα, δηλαδή στη «ζώνη του μούντιαλ». Σημειώστε ότι τώρα δεν υπάρχουν έμπειροι τύποι όπως οι Lescano, Hernan Perez και Sanabria. Ούτε ο Lorenzo Melgarejo, που εμφανίστηκε στην προκαταρκτική αίτηση.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Παραγουάη κέρδισε τελευταία φορά το 2007. Από τότε διαρκεί το αήττητο σερί των Ουρουγουάων, το οποίο έχει ήδη φτάσει σε 7 αγώνες, συμπεριλαμβανομένης της νίκης και στους δύο τελευταίους αγώνες.

Πρόβλεψη

Η Ουρουγουάη πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς, και στην έδρα της είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν 3 βαθμούς σε τέτοιες συναντήσεις. Ποντάρουμε στη νίκη των παικτών του Όσκαρ Ουάσιγκτον Ταμπάρες (απόδοση 1,75).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *