The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουκρανία εναντίον Κύπρος: πρόβλεψη για τον αγώνα

Украина-Кипр-07.06

Φιλικός

Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021, 07:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μεταλίστ, Χάρκοβο

Συνεχίζεται σειρά φιλικών αγώνων, αυτή τη φορά ετοιμάσαμε πρόβλεψη για τον αγώνα Ουκρανία – Κύπρος.

Οι Ουκρανοί σκοπεύουν να αποδώσουν έντονα στο Euro

Οι παίκτες του Andriy Shevchenko συχνά εκπλήσσουν με το υψηλό επίπεδο παιχνιδιού, κατάφερναν κιόλας να νικήσουν μερικές κορυφαίες εθνικές ομάδες όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ελβετία. Η ομάδα ξεκίνησε τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με ισοπαλία εναντίον της Γαλλίας 1:1, αλλά έπειτα οι εντός έδρας αγώνες με τη Φινλανδία και το Καζακστάν τελείωσαν με το ίδιο αποτέλεσμα, είναι φυσικά απαράδεκτη απώλεια βαθμών. Στα πλαίσιο της προετοιμασίας για το επερχόμενο Euro η Ουκρανία έπαιξε ισοπαλία με το Μπαχρέιν 1:1, καθώς νίκησε τη Βόρεια Ιρλανδία 1:0. Το κύριο πρόβλημα της ομάδας τώρα είναι η εφαρμογή των ευκαιριών. Η σύνθεση για το επερχόμενο τουρνουά έχει ήδη καθοριστεί, οι Ουκρανοί είναι στον ίδιο όμιλο με την Ολλανδία, την Αυστρία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Οι Κύπριοι μπορούν να πολεμήσουν καλά

Η εθνική ομάδα της Κύπρου δεν είναι μία από αυτές που μπορεί εύκολα να νικηθεί, δεν είναι σαφώς νάνος ποδοσφαίρου. Η ομάδα ξεκίνησε στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 καλά, έπαιξε 0-0 εντός έδρας με τη Σλοβακία, έχασε έπειτα από ισχυρούς Κροάτες και στο τρίτο παιχνίδι νίκησε τη Σλοβενία εντός έδρας. Τις προάλλες οι Κύπριοι έχασαν από έναν άλλο συμμετέχοντα στο Euro, την εθνική της Ουγγαρίας, με σκορ 0:1. Όσον αφορά το επίπεδο, η ομάδα έχει καλό μεσαίο επίπεδο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν μόνο δύο φορές, στα φιλικά παιχνίδια, στην πρώτη περίπτωση καταγράφηκε ισοπαλία 1:1 και το δεύτερο αγώνα κέρδισαν οι Ουκρανοί με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Οι αποδόσεις των φορέων στοιχημάτων φαίνονται κατανοητές, το αγωνιστικό επίπεδο της Ουκρανίας είναι υψηλότερο, εκτός αυτού η ομάδα θα παίξει με την υποστήριξη των οπαδών της. Οι Κύπριοι απλά θα προσπαθήσουν να δείξουν καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν προβλήματα σε έναν από τους συμμετέχοντες στο Euro. Θεωρούμε εδώ αποδεκτό το στοίχημα στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -1 (απόδοση 1,69).

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *