The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουκρανία εναντίον Ισπανία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Украина-Испания-13.10b

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Θ – 4η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Ουκρανία. Κίεβο. Ολυμπιακό Στάδιο NSC

Αυτή την Τρίτη το Κίεβο θα φιλοξενήσει τον αγώνα του τέταρτου γύρου του Ομίλου Θ του Πρωτάθλημα Εθνών μεταξύ εθνικών Ουκρανίας και Ισπανίας.

Ουκρανία

Τρίτη θέση, τρεις πόντοι και διαφορά τερμάτων 3:7 είναι τα τρέχοντα αποτελέσματα της εθνικής Ουκρανίας, ο κύριος στόχος της οποίας είναι να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η ομάδα κέρδισε το ντεμπούτο της στο Πρωτάθλημα Εθνών 2-1 εναντίον της Ελβετίας. Ωστόσο, περαιτέρω δεν κατάφερε να επιβάλει έναν αξιόλογο αγώνα στην Ισπανία (0:4) και στη Γερμανία (1:2).

Ισπανία

Η ισπανική εθνική ομάδα οδηγεί το κουαρτέτο τους με επτά βαθμούς, συμπληρωμένους από μια εξαιρετική διαφορά τερμάτων 6:1. Στην έδρα της η Fury Roha νίκησε εύκολα την Ουκρανία (4:0) και την Ελβετία (1:0). Αλλά εκτός έδρας σημείωσε ισοπαλία 1:1 με τη Γερμανία.

Πρόβλεψη

Νομίζω ότι αυτός ο αγώνας θα αποδειχθεί φτωχός όσον αφορά τα γκολ που θα σημειωθούν. Όπως κι να ‘χει η Ουκρανία θα δυσκολευτεί να σπάσει τις σοβαρές αμυντικές γραμμές του αντιπάλου, ενώ το μοντέλο εκτός έδρας παιχνιδιού της Ισπανίας δεν συνεπάγεται ανοιχτό ποδόσφαιρο χωρίς να κοιτάζει πίσω. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *