The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολλανδία εναντίον Ισημερινός: πρόβλεψη για τον αγώνα

Нидерланды-Эквадор-25.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Α
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022, 6:00 μ.μ.
Διεθνές Στάδιο Καλίφα
Την Παρασκευή θα είναι η πρώτη ημέρα του 2ου γύρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και, παρεμπιπτόντως, είναι πολύ πιθανό αυτή η ημέρα να μας επιτρέψει να ονομάσουμε τον πρώτο συμμετέχοντα στα πλέι οφ. Η Ολλανδία έχει καλές πιθανότητες να το κάνει αυτό, αλλά και ο Ισημερινός σκοπεύει να κάνει το ίδιο. Το κοινό του ιστότοπου έχει πρόσβαση στην αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 25 Νοεμβρίου 2022.
Η Ολλανδία συνέχισε το ευχάριστο σερί της στον 1ο γύρο
Οι «πορτοκαλί» κατάφεραν να κερδίσουν τον πρώτο τους αγώνα στο τουρνουά έναν αρκετά ισχυρό αντίπαλο, τη Σενεγάλη. Η πρωταθλήτρια Αφρικής έδειχνε δυναμικά ότι ξέρει να επιτίθεται χωρίς το Μανέ που έχει τραυματιστεί τον τρέχοντα μήνα. Και ο απρόσμενος ήρωας των Ολλανδών ήταν ο ελάχιστα γνωστός Νόπερτ, τερματοφύλακας 203 εκατοστών από τη Χέρενφεν. Ο 28χρονος τερματοφύλακας έκανε το ντεμπούτο του σε εκείνο το ματς και έμεινε στη μνήμη για πολλές καλές αποκρούσεις. Και οι συνεργάτες του στο γήπεδο στο τέλος πίεσαν μέχρι τέρμα τον εχθρό σκοράροντας δύο φορές κιόλας. Αξιοσημείωτο είναι ότι το γκολ του Γκάκπο, που έγινε καθοριστικό, μοιάζει πολύ στυλιστικά με το γκολ του Φαν Πέρσι, από το οποίο ξεκίνησε η εκστρατεία της εθνικής ομάδας για το χάλκινο το 2014. Και τότε ο προπονητής ήταν ο Φαν Χάαλ…
Ο Ισημερινός πανηγύρισε με νίκη την επιστροφή στο τουρνουά
Το «Tricolor» επέζησε από τα χτυπήματα με τη μορφή μιας σειράς σκανδάλων. Στην αρχή φαινόταν ότι θα έπρεπε να χάσουν αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά όχι για αθλητικούς λόγους: μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πρόκρισης, αποδείχθηκε ότι ο αμυντικός Καστίγιο πολιτογραφήθηκε με πλαστά έγγραφα. Και πριν από το εναρκτήριο ματς είπαν ολοφωνικά ότι όλα αγοράστηκαν. Δήθεν 8 Ισημερινοί αγοράστηκαν για 7,4 εκατομμύρια και οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν με το μοναδικό γκολ στο 2ο ημίχρονο. Στην πραγματικότητα, οι Λατινοαμερικανοί σκόραραν ήδη δύο γκολ μέχρι το 31ο λεπτό, και τις δύο φορές ο Βαλένθια. Ο Ένερ χτύπησε ξανά τα δίχτυα, αλλά εκεί το VAR είδε το οφσάιντ.
Προηγούμενοι αγώνες
Δύο φορές οι εθνικές ομάδες έπαιξαν φιλικά μεταξύ τους. Το 2006 η Ολλανδία κέρδισε 1-0, το 2014 οι δύο ομάδες αντάλλαξαν γκολ.
Πρόβλεψη
Η Ολλανδία, όχι χωρίς τύχη, κέρδισε τη Σενεγάλη, αλλά πέτυχε το ποθούμενο. Τώρα θα έχει πιο απλό αντίπαλο, οπότε ποντάρουμε στους Ολλανδούς (απόδοση 1,77).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *