The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Χέρτα Βερολίνου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Штутгарт-БоруссияД-08.04_cr

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022, 4:30 μ.μ.

Signal Iduna Park

Η Bundesliga είναι η πρώτη μεταξύ όλων των κορυφαίων πρωταθλημάτων που ολοκληρώνει αυτή τη σεζόν. Αυτό το Σάββατο θα παιχτεί ο τελευταίος γύρος. Και ένας από τους κυριότερους τοπικούς γίγαντες, η Ντόρτμουντ, φιλοξενεί τη Χέρτα Βερολίνου στην έδρα της. Θα καταφέρει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους στο Signal Iduna Park κερδίζοντας τους φιλοξενούμενους από την πρωτεύουσα; Οι δημοσιογράφοι του site έγραψαν αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα της 14ης Μαΐου 2022.

Η Ντόρτμουντ ολοκλήρωσε το υποχρεωτικό πρόγραμμα, αλλά δεν ξάφνιασε με τίποτα

Οι «μαυροκίτρινοι» την περασμένη σεζόν μπόρεσαν να αναπληρώσουν το μουσείο τους με τη νίκη στο Κύπελλο. Ωστόσο, τότε ήταν ξεκάθαρο ότι ο Μάρκο Ρόουζ ερχόταν το καλοκαίρι, ο τεχνικός αγοράστηκε de facto από την Γλάντμπαχ  την άνοιξη κιόλας. Μέχρι στιγμής, στη νέα του θέση, έχει ολοκληρώσει αρκετά καλά το «ελάχιστο πρόγραμμα». Σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τόσο στο Champions League όσο και στο Europa League, οι Γερμανοί απέτυχαν εντελώς, στο κύπελλο επίσης αποκλείστηκαν νωρίς. Και μόνο στην Bundesliga οι «σφίγγες» ανέκτησαν τη 2η θέση. Αλλά, στην ουσία, δεν υπήρχαν σοβαροί ανταγωνιστές για αυτή τη θέση, ενώ ο Χόλαντ και η εταιρεία δεν έδειξαν πραγματικές αξιώσεις για την «ασημένια σαλατιέρα».

Η Χέρτα Βερολίνου όχι με την πρώτη προσπάθεια, αλλά βρήκε τον κατάλληλο τεχνικό

Η «Γηραιά Κυρία» τη φετινή σεζόν έπαιζε υπό 3 προπονητές. Για πολύ καιρό δεν έβγαινε τίποτα και η απειλή του υποβιβασμού γινόταν ολοένα και πιο διακριτή. Αλλά την άνοιξη, κατάφεραν να δελεάσουν έναν έμπειρο τεχνικό, τον Magat, στην πρωτεύουσα της Γερμανίας. Ο «Iron Felix» μπόρεσε να κάνει ντεμπούτο με μια σημαντική νίκη επί της Χόφενχαϊμ, αν και πριν από αυτό υπήρχαν 5 σερί ήττες. Εξαιρετικά αποτελέσματα σημειώθηκαν και στο 2ο μισό του Απριλίου: νίκες επί της Άουγκσμπουργκ και της Στουτγάρδη, ισοπαλία με την Αρμίνια. Υπήρχαν ελπίδες να αρπάξουν τους βαθμούς στον τελευταίο γύρο, φιλοξενώντας εντός έδρας τη Μάιντς. Μέχρι το 81ο λεπτό ήταν ισόπαλο 1-1, αλλά στη συνέχεια το καθοριστικό γκολ σημείωσε ο Μπελ. Ωστόσο, τα προηγούμενα αποτελέσματα ήταν αρκετά ώστε το πρωτευουσιάνικο έργο να πετύχει επαρκή διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Και εδώ το ερώτημα είναι τι ακολουθεί, ποια είναι τα σχέδια της διοίκησης και κυρίως των απογοητευμένων επενδυτών για το πρωτάθλημα 2022/2023;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ντόρτμουντ είχε 8 αναμετρήσεις χωρίς ισοπαλία, εκ των οποίων 5 σερί νίκες. Αλλά αυτό το σερί έληξε πριν από τα Χριστούγεννα, όταν η Χέρτα άρπαξε το σημαντικό 3-2 ​​στο Βερολίνο.

Πρόβλεψη

Κίνητρο εδώ θα έχει μόνο ο Χόλαντ, ο οποίος, πιθανότατα, αποχαιρετά την Ντόρτμουντ. Όμως το προσωπικό του κίνητρο δεν θα είναι αρκετό, το στοίχημα στο under 4,0 θέλει να μπει από μόνο του με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *