The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Φράιμπουργκ: προγνωστικά για στοίχημα

БоруссияД-Фрайбург-14.01

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Signal Iduna Park

Η Παρασκευή είναι προετοιμασία για ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο. Την ημέρα αυτή το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Bundesliga θα ανοίξει ο αγώνας Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ, το προγνωστικό για τον αγώνα ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.

Οι «σφίγγες» κρατούν τους θαυμαστές απασχολημένους

Η Ντόρτμουντ με μεγάλη χαρά παλεύει σε οποιαδήποτε μάχη, αν και δεν είναι πάντα δυνατό να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στον τελευταίο γύρο οι «σφίγγες» έχαναν εκτός έδρα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0:2 μέχρι το 70ο λεπτό και στη συνέχεια έκαναν μια δυνατή επιστροφή, αρπάζοντας τη νίκη με σκορ 3:2. Η προαναφερθείσα επιτυχία τους επέτρεψε να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και να μειώσουν τη διαφορά με την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο, μέχρι τον ηγέτη θέλουν 6 βαθμούς, οπότε δεν πρέπει να περιμένουμε σοβαρή μάχη για τον τίτλο. Η Ντόρτμουντ έχει ως συνήθως πολλές απώλειες προσωπικού, οκτώ παίκτες ταυτόχρονα δεν θα βοηθήσουν την ομάδα, οι περισσότεροι από αυτούς είναι τραυματισμένοι.

Η Φράιμπουργκ εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα

Η ομάδα έχει εκπλήξει πολλούς αυτή τη σεζόν, παραμένει μεταξύ των αρχηγών, δείχνοντας ποδόσφαιρο με νόημα. Η Φράιμπουργκ έχει επιβραδύνει τον τελευταίο καιρό, κερδίζοντας μόλις μία συνάντηση στις τέσσερις. Πόνεσε η εντός έδρας ισοπαλία στον τελευταίο γύρο με έναν από τους αουτσάιντερ την Αρμίνια 2:2, αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2:0. Τώρα η Φράιμπουργκ είναι τέταρτη στην Bundesliga, αλλά θα είναι δύσκολο να κρατηθεί στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, η διαφορά από την όγδοη θέση είναι μόλις 3 βαθμούς. Το βασικό όπλο της ομάδας είναι η αξιόπιστη άμυνα, κανείς δεν χάνει λιγότερα στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Φράιμπουργκ κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας νίκη με σκορ 2:1, κάτι που ήταν έκπληξη, αν κρίνουμε από τις αποδόσεις των φορέων στοιχημάτων.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά οι «σφίγγες» είναι φαβορί, γεγονός αρκετά αυτονόητο, αν και όλοι καταλαβαίνουν ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να σπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Η Ντόρτμουντ δεν είναι η πιο αξιόπιστη ομάδα και μπορεί να αποτύχει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι πιθανότατα θα έχουν περισσότερη κατοχή μπάλας και θα αναζητήσουν επιλογές για το πώς να αντεπεξέλθουν σε μια αξιόπιστη άμυνα του αντιπάλου. Ας προσπαθήσουμε να ποντάρουμε στην καθαρή νίκη της Ντόρτμουντ με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *