The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νουμάνθια εναντίον Σπόρτινγκ Χιχόν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Numancia-Gijon-13.09 (1)

Κύπελλο Ισπανίας – Δεύτερος γύρος

Nuevo Estadio Los Pajaritos

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 13 Σεπτεμβρίου στις 9:00 μ.μ. στο στάδιο «Nuevo los Pajaritos» η Νουμάνθια θα φιλοξενεί τη Σπόρτινγκ Χιχόν στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η Νουμάνθια τελείωσε το προηγούμενο πρωτάθλημα της Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας με 65 βαθμούς στο ενεργητικό στην έκτη θέση της κατάταξης. Το καλοκαίρι η ομάδα έλαβε μέρος σε πέντε διεθνείς αγώνες, όπου σημείωσε δύο νίκες, δύο ήττες και ένα φιλικό αγώνα έπαιξε με ισοπαλία. Η έναρξη της νέας σεζόν έχει φέρει στους «κόκκινους» δύο ισοπαλίες με την Κόρδοβα με σκορ 3:3 και Κάντιθ με σκορ 1:1, στη συνέχεια η Νουμάνθια έχασε από τη Λούγο με αποτέλεσμα 2:3, και στον τέταρτο γύρο η ενδεκάδα του Jagoba Arrasate κατάφερε να σκοράρει γκολ στα δίχτυα και να κερδίσει τη Έλτσε με σκορ 1:0.

Η Σπόρτινγκ Χιχόν στην προηγούμενη σεζόν της  Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας σημείωσε 71 βαθμούς και σταθεροποιήθηκε στην 4η θέση στις βαθμολογίες. Το καλοκαίρι οι «αριστοκράτες» πραγματοποίησαν εφτά φιλικούς αγώνες που έληξαν με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο νέο πρωτάθλημα της Σεγούντα Ντιβισιόν του 2018/19 η ενδεκάδα του Χοχόν κατάφερε να κερδίσει με σκορ 2:0 την ΚΓ Ταρραγόνα και την Εξτρεμαδούρα, με την Αλκορκόν τα «λιοντάρια» έπαιξαν ισοπαλία με σκορ 1:1, στον τελευταίο τέταρτο γύρο η Σπόρτινγκ έχασε με σκορ 0:1 από τη Λα Κορούνια.

Πρόβλεψη

Το 2018 οι σύλλογοι έπαιξαν στον 26ο γύρο της Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας, ο αγώνας έληξε με σκορ 2:0 υπέρ της Σπόρτινγκ. Στο παιχνίδι του κυπέλλου δεν περιμένω από τις ομάδες παραγωγικό παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2 με απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *