The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς εναντίον Νιου Γιορκ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Нью-ЙоркРедБуллз-Нью-ЙоркСити-23.06

ΓΣ Όπεν Καπ – Προημιτελικός

Πέμπτη , 23 Ιουνίου 2022, 3:00 π.μ.

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Το κύριο ντέρμπι μεταξύ των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς και της Νιου Γιορκ Σίτι θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των προημιτελικών του ΓΣ Όπεν Καπ.

Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς

Η Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς έκαναν το ντεμπούτο της σε αυτή τη διοργάνωση στους 64, σπάζοντας την αντίσταση της Χάρτφορντ Αθλέτικ (2:1). Και μετά η DS United (3:0) και η Charlotte (3:1) υπέφεραν από τους Red Bulls. Να θυμίσω ότι στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος νίκησε με σιγουριά τη Τορόντο με σκορ 2:0.

Νιου Γιορκ Σίτι

Την ίδια ώρα, η Νιου Γιορκ Σίτι εντός έδρας σημείωσε ισοπαλία 1:1 με τη Τορόντο, κάτι που δεν την εμπόδισε να κρατήσει το προβάδισμα στην Ανατολική Περιφέρεια. Όμως στο Κύπελλο οι «πολίτες» δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες σε αναμετρήσεις με Rochester New York (3:1) και New England Revolution (1:0).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες θεωρούνται από τις πιο ισχυρές στο MLS, οπότε περιμένω ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας και ουσίας από αυτές. Εφόσον οι εκπρόσωποι της Νέας Υόρκης είναι δυνατοί στο επιθετικό παιχνίδι, η ανταλλαγή εύστοχων χτυπημάτων είναι η αναμενόμενη έκβαση της μάχης τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,72.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *