The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Ρόμα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Наполи-Рома-05.07b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Νάπολη. Στάδιο Σαν Πάολο

Το κεντρικό γεγονός του τριακοστού γύρου της Σέριε A θα είναι η συνάντηση των υποψηφίων για τη ζώνη του Europa League – Νάπολι και Ρόμα.

Νάπολι

Η Νάπολι επί της παρόντος βρίσκεται στην έκτη θέση με 45 πόντους στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 46:39. Την παραμονή η «παρτενοπέι» χωρίς ευκαιρίες έχασε 0:2 από την Αταλάντα, αλλά πριν από αυτό κέρδισε τη ΣΠΑΛ (3:1), Βερόνα (2:0), Τορίνο (2:1) και Μπρέσια (2:1). Προφανώς οι παίκτες του Γκάτουσο έφτασαν στο συνηθισμένο επίπεδο μιας από τις ισχυρότερες ομάδες της ελίτ.

Ρόμα

Δύο συνεχόμενες ήττες εναντίον της Ουντινέζε (0:2) και της Μίλαν (0:2) ουσιαστικά στέρησαν από τη Ρόμα τις πιθανότητες να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Συνολικά οι «λύκοι» σημείωσαν 48 πόντους με διαφορά τερμάτων 53:40 και καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση. Πριν από την πρόσφατη κρίση οι παίκτες του Fonseca σημείσαν νίκες 2:1 επί της Σαμπντόρια, 4:3 επί της Κάλιαρικαι 4:0 επί της Λέτσε.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, σε αυτό το στάδιο του πρωταθλήματος η Νάπολι φαίνεται πολύ πιο συμπαγής και πιο καλοστημένη. Επιπλέον, η έδρα της θα προσδώσει στο κλαμπ επιπλέον κίνητρα και θα βοηθήσει στην αποφυγή συντριβής. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Νάπολι με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *