The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Napoli-Milan-25.08

Πρωτάθλημα Ιταλίας

“San Paolo”, Νάπολη

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Νάπολι στην έδρα της το επόμενο Σάββατο θα φιλοξενεί τη Μίλαν. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, οι Ναπολιτάνοι είχαν ένα καλό πρώτο ημίχρονο του αγώνα κατά της Λάτσιο, ενώ για τη Μίλαν η επερχόμενη συνάντηση θα είναι η πρώτη επίσημη της σεζόν, και προς το παρόν το δυναμικό των «κόκκινο-μαύρων» παραμένει ένα μυστήριο.

Υπάρχει μια νίκη

Η Νάπολι είναι πια υπό την ηγεσία του Κάρλο Αντσελότι, προπονητή με όνομα, αλλά από την Μπάγερν απολύθηκε λόγω αδύναμης αρχής. Η δουλειά στη Νάπολη για τον Αντσελότι είναι υποβάθμιση, αλλά από την άλλη πλευρά είναι και η πρόκληση, η ευκαιρία να επιστρέψει στο πλήθος των μεγάλων. Στον πρώτο γύρο της Σέριε Α’ η Νάπολι έπαιξε στη Ρώμη ενάντια στη Λάτσιο. Ο πρώτος ημίχρονο για τους Ναπολιτάνους δεν πήγε με τον καλύτερο τρόπο, κι όμως οι Νότιοι κατάφεραν να σκοράρουν στο τέλος. Στο δεύτερο μισό της συνάντησης η «παρτενοπέι» βγήκε μπροστά χάρη στο ακριβές σουτ του Insigne, και πέτυχε την πρώτη νίκη.

Ενίσχυση

Η Μίλαν έκανε μια αρκετά κερδοφόρα συμφωνία με τη Γιουβέντους, στην πραγματικότητα, την αγορά του Ιγουαΐν για μισή τιμή. Επιπλέον, από το στρατόπεδο των «κόκκινο-μαύρων» έφυγε ο Μπονούτσι, ο οποίος, αν και φορώντας περιβραχιόνιο του αρχηγού, δεν ήταν ολοκληρωμένος αρχηγός της ομάδας, και γενικώς είχε μια μέτρια σεζόν. Ο Μπονούτσι ανταλλάχθηκε για τον Caldara, έναν νεαρό ελπιδοφόρο αμυντικό.

Πρόβλεψη

Σε κάθε περίπτωση η Μίλαν με νέο κεντροφόρβαρντ απαιτεί χρόνο για προσαρμογή, ενώ η Νάπολι έχει ήδη μπει στη σεζόν, έχει αγωνιστική πρακτική, επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι οι Ναπολιτάνοι παίζουν πολύ καλά στην έδρα τους, ενώ οι Μιλανέζοι σε εκτός έδρας παιχνίδια έχουν συχνά προβλήματα. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους γηπεδούχων μοιάζει με μια καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Νάπολι θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *