The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Наполи-Лацио-22.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο

Παρουσιάζουμε στους αναγνώστες μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Νάπολι εναντίον Λάτσιο, οι σύλλογοι θα συναντηθούν στον 32ο γύρο της Serie A. Πώς θα τελειώσει η μάχη δύο άμεσων ανταγωνιστών.

Οι Ναπολιτάνοι στοχεύουν στην κορυφή-4

Ο σύλλογος των Ναπολιτάνων δεν ευχαριστεί ιδιαίτερα με τη σταθερότητα αυτή τη σεζόν, και η μοίρα του προπονητή εξαρτάται από το αν η ομάδα θα εισέλθει στους πρώτους τέσσερις στο τέλος του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο είναι τώρα πέμπτοι στο πρωτάθλημα, μόλις δύο βαθμούς πίσω από το επιθυμητό πρώτο κουαρτέτο. Η Νάπολι είναι σε καλή κατάσταση, καθώς στον τελευταίο γύρο κατάφερε να φέρει τον αγώνα με την κορυφαία Ιντερ σε ισοπαλία 1:1. Τρεις παίκτες θα χάσουν τον επερχόμενο σημαντικό αγώνα, δύο έχουν τραυματισμούς και ένας αποβολή.

Οι Ρωμαίοι είναι σε καλή κατάσταση

Η Λάτσιο επίσης θέλει πάρα πολύ να μπει στην πρώτη τετράδα και το Champions League, η ομάδα βρίσκεται στην έκτη θέση στη Serie A, 4 βαθμούς πίσω από την επιθυμητή θέση και ένα παιχνίδι στο αποθεματικό. Οι Ρωμαίοι είναι σε καλή κατάσταση και είχαν πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν την Μπενεβέντο σε εντυπωσιακό αγώνα με σκορ 5:3. Η επιτυχία της σεζόν θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το αν η ομάδα θα φτάσει στο Champions League. Αν μιλήσουμε για το παιχνίδι, η Λάτσιο είναι επίσης μια ομάδα που εξαρτάται κατά πολύ από διάθεση. Ο Simone Inzaghi δεν θα μπορέσει να βασιστεί σε δύο παίκτες λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Τον τελευταίο καιρό οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει πιο συχνά σε αυτό το ζεύγος, όπως ήταν στον πρώτο γύρο, όταν η Λάτσιο κέρδισε εντός έδρας με σκορ 2:0. Ο ήρωας εκείνης της συνάντησης ήταν ο Ciro Immobile, ο οποίος κατάγραψε στο λογαριασμό του ένα γκολ και μια ασίστ.

Πρόβλεψη

Στην επερχόμενη μάχη είναι δύσκολο να καθοριστεί το φαβορί, καθώς συναντιούνται περίπου ίσες ομάδες. Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν προτεραιότητα στους Ναπολιτάνους, ενώ εμείς περιμένουμε παιχνίδι με τρία αποτελέσματα. Στοίχημα στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν φαίνεται καλό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *