The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπόκα Τζούνιορς εναντίον Ατλέτικο Μινέιρο: προγνωστικά για στοίχημα

БокаХуниорс-АтлетикоМинейро-14.07

Κόπα Λιμπερταδόρες – Γύρος των 16 – Φάσης 1 από 2

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021, 1:15 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λα Μπομπονέρα

Μόνο το βράδυ της Κυριακής η Αργεντινή και η Βραζιλία ανταγωνίστηκαν για το τρόπαιο του Κόπα Αμέρικα. Και αυτή την εβδομάδα η αναμέτρηση θα συνεχιστεί, αλλά σε επίπεδο των κλαμπ. Η Μπόκα Τζούνιορς στους 16 του Κόπα Λιμπερταδόρες θα φιλοξενεί την Ατλέτικο Μινέιρο.

Η Μπόκα Τζούνιορς επέστρεψε επιτέλους στο γήπεδο

Οι Γενουάτες έχουν να παίξουν από τις 31 Μαΐου. Τότε έχασαν στους ημιτελικούς του Professional League Cup Αργεντινής από τη Ρασίνγκ στα πέναλτι. Μετά από αυτό όλα τα αθλητικά γεγονότα σταμάτησαν στη χώρα λόγω αύξησης του αριθμού κρουσμάτων του κοροναϊού. Έτσι, στην ουσία, για ενάμιση μήνα η ομάδα του Μπουένος Άιρες δεν έπαιξε, ούτε καν φιλικούς αγώνες, οι παίκτες ξεκουράστηκαν και μετά είχαν προπόνηση, αλλά χωρίς καν φιλικούς. Ας μην ξεχνάμε το Κόπα Αμέρικα. Αν και ο Scaloni αγνόησε εντελώς τους εκπροσώπους της Μπόκα Τζούνιορς, σχηματίζοντας την αίτηση και ο έμπειρος Zambrano δεν πήγε στην εθνική ομάδα του Περού.

Η Ατλέτικο Μινέιρο διατηρεί το επίπεδό της

Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά την περασμένη σεζόν, μετακινώντας από την επικίνδυνη 19η θέση αμέσως στη “χάλκινη” 3η. Και σε αυτό το Brasileirao μπορεί να μην διεκδικήσει τον τίτλο, αλλά προσπαθεί να δείξει τα ίδια υψηλά αποτελέσματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και λάθη, αλλά τον Ιούλιο οι παίκτες του Κούκι κέρδισαν καλή φόρμα και είχαν μια σειρά από νίκες. Παρεμπιπτόντως, σε αντίθεση με τη γειτονική Αργεντινή, στη Βραζιλία παρά το Κόπα Αμέρικα, παίζεται και η Serie A παράλληλα και συχνά παίζουν εκεί 2 φορές την εβδομάδα. Τον Ιούλιο η Ατλέτικο Μινέιρο έχει καταφέρει πολλά: έχοντας κερδίσει αρκετούς αγώνες, πλησίασαν τους ηγέτες της κατηγορίας. Το τελευταίο πριν από την έναρξη στα πλέι οφ του Κόπα Λιμπερταδόρες ήταν ένας σημαντικός αγώνας, ντέρμπι με την Αμέρικα Μινέιρο, που κερδήθηκε χάρη σε μοναδικό γκολ στο 68ο λεπτό. Παρεμπιπτόντως, τώρα θα υπάρξει νέα δοκιμασία, ανάγκη να παίξουν “σε 2 μέτωπα”. Είναι έτοιμοι οι Βραζιλιάνοι για αυτό, μήπως αποτύχουν; Ωστόσο, και στη Serie A το πρόγραμμα ήταν επίσης τεταμένο, και κρατήθηκαν καλά.

Προηγούμενοι αγώνες

Θα συναντηθούν δύο εκπρόσωποι των γειτονικών χωρών, και όχι οι τελευταίες ομάδες σε αυτές, ειδικά η Μπόκα Τζούνιορς. Αλλά πριν από την επερχόμενη συνάντηση οι Γενουάτες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Πρόβλεψη

Οι ειδικοί θεωρούν την Μπόκα Τζούνιορς φαβορί. Όμως, σε αντίθεση με τους Βραζιλιάνους, είχε μεγάλο χρόνο διακοπής λειτουργίας και η Ατλέτικο Μινέιρο είναι σε καλή φόρμα. Ας ρισκάρουμε να ποντάρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα χάσουν (απόδοση 1,8).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *