The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Χέρτα Βερολίνου: Πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-Герта-06.06b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Signal Iduna Park

Ήδη αυτόν τον μήνα θα ξεκινήσουν όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά μέχρι στιγμής η Μπουντεσλίγκα έχει παραμείνει στο επίκεντρο της προσοχής. Ο πόρος μας δημοσιεύει μια άλλη πρόβλεψη για τον 30ο γύρο αυτού του συναρπαστικού πρωταθλήματος. Θα αφορά το στοίχημα στη μονομαχία Μπορούσια Ντόρτμουντ – Χέρτα Βερολίνου.

Οι «σφίγγες» προσπαθούν να κρατήσουν το έδαφος τους

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, μετά την καραντίνα, κέρδισε 3 από 4 αγώνες, αλλά έχασε την πιο σημαντική μάχη από την Μπάγερν Μονάχου. Τώρα δεν υπάρχει ουσιαστικά αγώνας για το τίτλο στο  πρωτάθλημα, οι «σφίγγες» είναι δεύτεροι στην κατάταξη και είναι 7 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Η ομάδα θα πρέπει να κοιτάξει πίσω, γιατί η ΡΜ Λειψίας απέχει μόνο δύο βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Λισιέν Φαβρ δεν άφησαν την ευκαιρία εκτός έδρας στην απελπισμένη Πάντερμπορν – 6:1, είναι ενδιαφέρον ότι όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Δώστε προσοχή στις απώλειες προσωπικού, οι κύριοι επιθετικοί Royce και Holland δεν θα μπορέσουν να παίξουν στον επερχόμενο αγώνα.

Οι Βερολινέζοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση

Ξεκούραση βοήθησε σαφώς τους Βερολινέζους, η ομάδα κατάφερε να κερδίσει 10 βαθμούς στους αγώνες και μπορεί κιόλας να σώσει την σχεδόν αποτυχημένη σεζόν. Οι Βερολινέζοι είναι τώρα ένατοι στην κατάταξη, 4 βαθμούς πίσω από τη ζώνη των Eurocups. Είναι αρκετά ρεαλιστικό να κερδίσει μια τέτοια διαφορά από τους όχι πιο σταθερούς ανταγωνιστές. Ταυτόχρονα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα να κερδίσει τρεις βαθμούς στο Ντόρτμουντ, ακόμη και με άδειες κερκίδες. Οι Βερολινέζοι έχουν επίσης πολλούς τραυματισμένους, αλλά οι απώλειες του αντιπάλου είναι πιο αισθητές.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε προσωπικές αναμετρήσεις η Χέρτα δεν κατάφερε να νικήσει τους Βαυαρούς για πέντε συνεχόμενους αγώνες. Ο πρώτος γύρος έληξε με τη νίκη των «σφιγγών» με σκορ 2:1, το οποίο καθιερώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Όλο το δεύτερο ημίχρονο οι Βερολινέζοι έπαιξαν στην πλειοψηφία, αλλά δεν κατάφεραν να αλλάξουν το σκορ.

Πρόβλεψη

Παρόλο που οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν τους γηπεδούχους φαβορί της συνάντησης, η πρόβλεψη για τον αγώνα Μπορούσια Ντόρτμουντ – Χέρτα Βερολίνου δεν είναι τόσο απλή. Εφιστούμε για άλλη μια φορά προσοχή στο ότι ο Royce και ο Holland δεν θα παίξουν για «σφίγγες», αυτό δεν ήταν πρόβλημα με την Παντερμπόρν, αλλά η Χέρτα είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα. Περιμένουμε για μια συναρπαστική συνάντηση στην οποία ο αγώνας θα έχει τρία αποτελέσματα. Σας συμβουλεύουμε να ποντάρετε εδώ στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *