The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

Барселона-РеалМадрид-13.01

Σούπερ Καπ Ισπανίας – Ημιτελικός

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

King Fahd Stadium

Η 12η Ιανουαρίου θα είναι πολύ ξεχωριστή για τους φίλους του ποδοσφαίρου καθώς θα δούμε το el classico. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης, οι αντίπαλοι θα συναντηθούν στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Οι Καταλανοί δεν θεωρούνται φαβορί

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη την αναδιάρθρωση, ο σύλλογος βιώνει έλλειψη προσωπικού, την οποία ο Τσάβι προσπαθεί να καλύψει με νεαρούς παίκτες. Για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες, οι Καταλανοί δεν κατάφεραν να μπουν στα πλέι οφ του Champions League, κάτι που οι οπαδοί δέχτηκαν με σκληρή καρδιά. Στην Πριμέρα η ομάδα βρίσκεται στην έκτη θέση, πίσω από την πρώτη τετράδα κατά έναν βαθμό, ενώ μέχρι τον ηγέτη θέλει 17 βαθμούς. Οι Καταλανοί θα μπορούσαν να μπουν στην πρώτη τετράδα μετά τα αποτελέσματα του τελευταίου γύρου, αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη Γρανάδα εκτός έδρας, σημειώνοντας 1:1. Για τον σύλλογο το Ισπανικό Σούπερ Καπ δεν είναι τόσο σημαντικό όσο ο ξεχωριστός αγώνας με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Τσάβι δεν θα μπορεί να βασιστεί σε επτά παίκτες σε αυτή τη μάχη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα πιεστεί από το αποτέλεσμα

Η Ρεάλ τα πάει καλά, η ομάδα κέρδισε τον όμιλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς προβλήματα και στην Πριμέρα προηγείται με 5 βαθμούς διαφορά, αλλά η δεύτερη Σεβίλλη έχει παιχνίδι στο αποθεματικό. Στον τελευταίο αγώνα οι Μαδριλένιοι νίκησαν με σιγουριά τη Βαλένθια εντός έδρας 4:1. Ο Βινίσιους και ο Μπενζεμά έχουν μια εξαιρετική σεζόν, είναι δύσκολο να κρατηθεί αυτό το ζευγάρι στην επίθεση, καθώς υπάρχουν έμπειροι παίκτες στο κέντρο του γηπέδου, όπως ο Μόντριτς , Κασεμίρο, Κρόος. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο βασικός διεκδικητής του τίτλου του πρωταθλήματος, ο σύλλογος θα προσπαθήσει να κερδίσει το Σούπερ Καπ, αλλά το αποτέλεσμα θα πιέσει τους παίκτες. Ο Αντσελότι έχει δύο απώλειες προσωπικού, αλλά όχι τις πιο σοβαρές.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι έχουν τεράστια ιστορία σε αναμετρήσεις, τον τελευταίο καιρό το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά της Ρεάλ, η οποία έχει να χάσει από αντίπαλο σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια. Οι ομάδες συναντήθηκαν και αυτή τη σεζόν στην Πριμέρα, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε εκτός έδρας 2:1.

Πρόβλεψη

Δεδομένου ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, κανείς δεν θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Στα χαρτιά η Ρεάλ είναι το φαβορί, κάτι που είναι επίσης κατανοητό, επειδή οι Μαδριλένιοι έχουν μια δυνατή και έμπειρη ομάδα, κάτι που δεν μπορεί να πει κανείς για την Μπάρτσα τώρα. Φυσικά, η μάχη είναι σημαντική και οι δύο αντίπαλοι θα χρεωθούν να κερδίσουν, αλλά συμφωνούμε με τους φορείς στοιχημάτων, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Ποντάρουμε σε καθαρή νίκη των «μαρέγκων» (απόδοση 1,96).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *