The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Μπενφίκα: προγνωστικά για στοίχημα

Барселона-Бенфика-23.11

Champions League Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει στο Καμπ Νόου την Τρίτη. Για την Μπαρτσελόνα θα είναι σημαντικός αγώνας, καθώς θα παίξει με την Μπενφίκα, έναν άμεσο ανταγωνιστή στα πλέι οφ από αυτή την τετράδα του Champions League. Μόνο με τη νίκη θα ικανοποιηθούν οι «μπλαουγκράνα» σε αυτή τη συνάντηση, αλλά πώς να την κερδίσουν;

Η Μπαρτσελόνα ξεκινά μια νέα εποχή ουσιαστικά στο βυθό

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν γνωρίσει στην ιστορία τους και πιο δύσκολες στιγμές. Κι όμως οι σημερινοί φίλαθλοι έχουν συνηθίσει στο γεγονός ότι υποστηρίζουν «περισσότερο από έναν σύλλογο». Τώρα αυτή η κατάσταση έχει μείνει μόνο στα χαρτιά και ο Τσάβι πρέπει να εργαστεί σκληρά για να την αποκαταστήσει. Η κατάκτηση της 2ης θέσης στον όμιλο και η πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League θα ήταν μια καλή κίνηση. Θα είναι όμως εξαιρετικά δύσκολο. Ο Κούμαν κατάφερε να κερδίσει την Ντιναμό και στα δύο ματς με τις επιθέσεις του. Πριν από αυτό όμως σημειώθηκαν 2 ήττες, όχι μόνο από την Μπάγερν Μονάχου, αλλά και από την Μπενφίκα. Οπότε τώρα είναι σκόπιμο να κερδίσουν για να δημιουργήσουν πλεονέκτημα για τον εαυτό τους έναντι των Πορτογάλων.

Η Μπενφίκα συνειδητοποιεί ότι έχει καλές πιθανότητες για τη 2η θέση

Οι «αετοί» μπόρεσαν να φτάσουν την πρόκριση μέσω της Σπαρτάκ Μόσχας (εξαιρετικά εύκολα) και της PSV. Βέβαια η φάση των ομίλων ξεκίνησε με μια σχετική αποτυχία: στο Κίεβο οι παίκτες του Ζόρζε Ζεσούς δεν σκόραραν εναντίον της Ντιναμό (εξάλλου, το γκολ του Shaparenko ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή μόνο μετά από προσεκτική προβολή της επανάληψης βίντεο). Μετά όμως υπήρξε, ίσως, η βασική επιτυχία των Πορτογάλων σε αυτό το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Νίκησαν εντός έδρας τους παίκτες του τότε Ρόναλντ Κούμαν με σκορ 3-0. Έτσι τώρα ακόμη και ήττα θα τους αφήσει κάποιες πιθανότητες να τερματίσουν 2οι στο τέλος. Ωστόσο ο ανταγωνιστής στον 6ο γύρο θα παίξει με την Μπάγερν Μονάχου χωρίς κίνητρα, αν και στο Μόναχο. Είναι λοιπόν επιθυμητό τουλάχιστον να μην χάσουν από τους γηπεδούχους στο Καμπ Νόου.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από την τρέχουσα κλήρωση η Μπαρτσελόνα έχει συναντηθεί τρεις φορές με την Μπενφίκα και πάντα όλα τελείωναν με το ίδιο τρόπο: ο μεγιστάνας από την Καταλονία κέρδιζε 4 βαθμούς ανά κύκλο. Φέτος το φθινόπωρο λοιπόν οι «αετοί» σημείωσαν την πρώτη νίκη στην ιστορία – και αμέσως συντριπτική!

Πρόβλεψη

Ο Τσάβι στη Μπαρτσελόνα ξεκίνησε με την ελάχιστη νίκη επί της Εσπανιόλ. Τώρα δεν θα είναι εύκολο, οι Πορτογάλοι είναι πιθανό να «κλείσουν». Ποντάρουμε στο τελικό αποτέλεσμα με τη μορφή «το σύνολο είναι κάτω από 3,0» (απόδοση 1,79).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *