The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

008-Barcelona-AtléticoMadrid-06.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Σάββατο, 6 Απριλίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο 6 Απριλίου ο κύριος αγώνας του 31ου γύρου του ισπανικού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στη Μπαρτσελόνα – ο τοπικός ομώνυμος ποδοσφαιρικός σύλλογος θα φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Θα είναι μια σημαντική σφαγή και για τις δύο ομάδες, οπότε θα πρέπει να διαβάσετε σίγουρα την πρόβλεψη για τον ερχόμενο αγώνα.

Υψηλή απόδοση, αδύναμη άμυνα

Αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα διατηρεί ήρεμα και με βεβαιότητα την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, βρισκόμενη μπροστά από τους πλησιέστερους διώκτες κατά 8 βαθμούς. Πιο πριν ήταν 10 βαθμοί, αλλά την Τρίτη οι Καταλανοί κατάφεραν να παίξουν ισοπαλία εκτός έδρας με την Βιγιαρεάλ με σκορ 4:4. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να ληφθεί ως παράδειγμα, διότι τώρα η ενδεκάδα του Βαλβέρδε παίζει αδύναμα στην άμυνα και ταυτόχρονα εξαρτάται από το Μέσι. Εντός έδρα οι «μπλαουγκράνα» παίζουν πιο επιτυχημένα, καθώς και η άμυνα είναι καλύτερη – η ομάδα σπάνια χάνει περισσότερα από ένα γκολ στην έδρα της.

Οι «στρωματάδες» έχουν συνέλθει

Την ίδια στιγμή η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτη πιέζει από πίσω. Τώρα στο ενεργητικό των «στρωματάδων» υπάρχουν 62 βαθμοί, επειδή έκαναν 12 σφάλματα στους 30 γύρους: 8 ισοπαλίες και 4 ήττες. Ταυτόχρονα για πολύ καιρό η ενδεκάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έπαιζε αρκετά αδύναμα, αλλά τώρα (μετά το διάλειμμα) η ομάδα έχει συνέλθει – «ξηρές» νίκες επί της Αλαβές (0:4) και της Ζιρόνα (2:0). Έτσι τώρα η εφαρμογή της ομάδας της Μαδρίτης είναι στο υψηλότερο επίπεδο.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει σήμερα αρκετά προβλήματα στην άμυνα, αλλά η ομάδα τα πάει μια χαρά στην επίθεση. Ταυτόχρονα η Ατλέτικο σημείωσε ωραία φόρμα και είναι έτοιμη να «σκίσει» οποιονδήποτε. Έτσι στον επερχόμενο αγώνα μας περιμένει αφθονία των πιθανών γκολ. Απ’ αυτό προτείνουμε να ωφεληθείτε κατά την επιλογή του στοιχήματος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: το σύνολο είναι πάνω από 2 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *