The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαΐα εναντίον Παλμέιρας: προγνωστικά για στοίχημα

Палмейрас-Форталеза-08.08

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021, 3:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Φόντε Νόβα

Στη Βραζιλία συνεχίζουν να παίζουν σε επίπεδο συλλόγων, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το γεγονός ότι και οι εθνικές ομάδες συνεχίζουν να παίζουν. Στην τοπική Serie A στα μέσα της εβδομάδας θα παίξουν. Θα κάνουμε πρόβλεψη για το ζευγάρι Μπαΐα – Παλμέιρας. Η πρώτη αγωνίζεται για επιβίωση, η δεύτερη είναι στην ομάδα των ηγετών. Γενικά, και οι δύο χρειάζεται να κερδίσουν.

Η Μπαΐα αναγκάζεται να παλέψει για βαθμούς

Οι «τρίχρωμοι» τα τελευταία χρόνια σταδιακά έχαναν έδαφος. Εάν το 2019 μπόρεσαν να τερματίσουν στην 11η θέση, στην τελευταία κλήρωση του Brasileirao υπήρχε ήδη υποχώρηση στην 14η. Τώρα διεξάγεται αγώνας για να μην υποβιβαστούν στη Serie B. Τον τελευταίο γύρο, το Σαββατοκύριακο, καταφέρανε να νικήσουν την Ατλέτικο Παραναένσε 2-0 εκτός έδρας (να σημειώσουμε τον Gilberto Oliveira, ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε το 10ο γκολ της σεζόν). Από τη μία πλευρά, διακόπηκε σερί 4 αγώνων χωρίς νίκες. Από την άλλη πλευρά, όταν οι ανταγωνιστές σου είναι οι Σάντος και Γκρέμιο, πρέπει να κερδίζεις πιο συχνά για να μην καταλήξεις στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Παλμέιρας δεν μπορεί με τίποτα να επικεντρωθεί στη Serie A

Τα «γουρουνάκια» είναι ο σημερινός κυπελλούχος του Κόπα Λιμπερταδόρες. Και, φυσικά, ο Άμπελ Φερέιρα εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη, μπορεί κιόλας και να αυξηθεί. Αν και πρέπει να παραδεχτούμε ότι η τρέχουσα σεζόν, σε γενικές γραμμές, μετατρέπεται σε απογοήτευση. Έγινε ένα δυνατό ξεκίνημα, μέχρι τα τέλη Ιουλίου, όταν φάνηκε ότι η ομάδα θα μπορούσε να ανακτήσει τον τίτλο πρωταθλήτριας της χώρας. Αλλά ακολούθησε απότομη πτώση, όταν σημειώνονταν όλο και λιγότερες νίκες, μόνο 2 σε 11 τελευταίους γύρους. Στους 4 τελευταίους αγώνες σε επίπεδο της Serie A η ομάδα κέρδισε μόνο 1 βαθμό, λόγω ισοπαλίας εντός έδρας με τη Ζουβεντούδε (1-1 με την κατοχή της μπάλας από Παλμέιρας πάνω από 70 τοις εκατό). Αλλά όλα αυτά αντισταθμίζονται από επιτυχίες στο Κόπα Λιμπερταδόρες, εκεί ξοδεύτηκε όλη η δύναμη και η μέγιστη προσοχή. Λόγω πλεονεκτήματος  του εκτός έδρας γκολ, 1-1 εκτός έδρας μετά το 0-0 εντός έδρας, η ομάδα πέρασε την Ατλέτικο Μινέιρο και χώθηκε στον τελικό.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μπαΐα κέρδισε για τελευταία φορά το 2012. Έκτοτε, έχουν παιχτεί ήδη 14 συναντήσεις, στις οποίες η Παλμέιρας κέρδισε τα μισά (συμπεριλαμβανομένων των δύο τελευταίων) με 7 ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Η Μπαΐα έχει υψηλότερο κίνητρο για να κερδίσει, η Παλμέιρας ΄χει υψηλότερη κατηγορία. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε με ασφάλεια «το σύνολο είναι πάνω από 2,0» (απόδοση 1,66).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *