The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

RealBetis-RealMadrid-08.03b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 8 Μαρτίου, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Το ισπανικό Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά περιπετειώδες για διάφορες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Ειδικά την Κυριακή, όταν θα πραγματοποιηθούν 5 συναντήσεις μαζί, το ήμισυ του συνολικού προγράμματος της τρέχουσας περιοδείας. Το αποκορύφωμα αυτής της λίστας θα είναι η επίσκεψη της Ρεάλ Μαδρίτης στην Μπέτις. Θα χάσει ο μεγιστάνας βαθμούς στη Σεβίλλη; Δημοσιεύουμε δωρεάν πρόβλεψη για τον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 8 Μαρτίου 2020.

Η Μπέτις μπορεί ήδη να προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν

Οι «beticos» σχεδόν απέτυχαν στην τρέχουσα Πριμέρα Ντιβισιόν. Είναι αρκετά φιλόδοξο κλαμπ που θέλει να βρίσκεται στο επίπεδο του γείτονά του, της Σεβίλλη. Αλλά στην πραγματικότητα, τον τελευταίο καιρό, μόνο μια φορά με τον Κίκε Σετιέν, κατάφεραν να φτάσουν αρκετά ψηλά για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις  τους τουλάχιστον στο Europa League. Το ποντάρισμα στον Ruby, που έγινε στο τρέχον πρωτάθλημα, δεν λειτούργησε. Και φαίνεται ότι στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν έχουν ήδη συμβιβαστεί με αυτό. Οι «beticos» είναι η ομάδα που μπορεί την άνοιξη απλά να τελειώσει: η ζώνη των Ευρωπαϊκών κυπέλλων είναι ήδη πολύ μακριά, αλλά και τρία αουτσάιντερ είναι πολύ πίσω. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι για περισσότερο από ένα μήνα κανείς δεν μπόρεσε να κερδίσει, μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο (έχασαν από την Ράγιο Βαγιεκάνο στη διαδικασία των πέναλτι), τα «αγγούρια» παίζουν μόνο ισοπαλία με όλους τους αντιπάλους τους. Και πού μπορεί να διακοπεί αυτό το μαύρο τμήμα εάν μπροστά είναι πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να επιστρέψει στην 1η θέση στην Πριμέρα

Οι «blancos» μέχρι το τέλος του χειμώνα ήρθε στην κατάσταση μιας ομάδας που ήταν καρφωμένη στον τοίχο και θα μπορούσε απλώς να καταστρέψει τη σεζόν. Στο κύπελλο ακολούθησε πάλι ανεξήγητός αποκλεισμός, επειδή η «Βασιλική ομάδα» κατάφερε να χάσει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» 3:4 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Στο Champions League τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα: εντός έδρας, έχοντας ανοίξει σκορ, οι Ισπανοί έχασαν από τη Μάντσεστερ Σίτι, και τώρα η πρόκριση ακόμη και στους προημιτελικούς είναι πολύ δύσκολη. Ακόμα και στην Πριμέρα ακολούθησε αποτυχία με τη μορφή ενός βαθμού σε αγώνες με την Θέλτα και τη Λεβάντε. Στο «El Classico» οι «blancos» χρειάζονταν μόνο τη νίκη. Την κέρδισαν, σκοράροντας δύο φορές μετά το διάλειμμα. Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού η Μπαρτσελόνα είχε περισσότερες πιθανότητες, αλλά ο Ζιντάν κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι.

Προηγούμενοι αγώνες

Το έτος 2019 ήταν επιτυχές για την Μπέτις. Τον Μάιο η ομάδα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» νίκησε το μεγιστάνα με σκορ 2:0. Τον Οκτώβριο, και πάλι στη Μαδρίτη, τα «αγγούρια» δεν σκόραραν, αλλά κατάφεραν και να μη χάσουν.

Πρόβλεψη

Οι «beticos» θα έχουν ωραία ευκαιρία να βοηθήσουν τον πρώην τους τεχνικό, τον Κίκε Σετιέν… Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα το καταφέρουν, η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να κερδίσει στη Σεβίλλη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *