The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονπελιέ εναντίον Μονακό: πρόβλεψη για τον αγώνα

Монпелье-Монако-15.01b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Μονπελιέ. Στάδιο “Stade de la Mosson”

Στον εικοστό γύρο της Ligue 1 η ισχυρή μεσαία ομάδα του πρωταθλήματος Μονπελιέ θα προσπαθήσει να σπάσει την αντίσταση της Μονακό.

Μονπελιέ

Όγδοη θέση, 28 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 31:32 είναι η τρέχουσα απόδοση της Μονπελιέ, η οποία βρίσκεται σε κρίση αυτή τη στιγμή. Πράγματι, στους τελευταίους πέντε αγώνες οι Paladins δεν γνώριζαν τη γεύση της νίκης. Σημείωσαν ισοπαλία 2:2 με την Μπρεστ και 1:1 με τη Ναντ, χάνοντας ταυτόχρονα 0:2 από την Μετς, 2:3 από τη Λιλ και 1:3 από την Μαρσέιγ.

Μονακό

Ενώ η Μονακό φαίνεται τώρα πολύ πιο εντυπωσιακή. Μετά την ήττα 0:3 από την Λανς οι «ερυθρόλευκοι» φαίνονταν αξιοπρεπές στο φόντο της Ντιζόν (1:0), της Σαιντ-Ετιέν (2:2), της Λοριάν (5:2) και της Ανζέ (3:0). Σε αυτό το ρυθμό ανέβηκαν στην τέταρτη θέση με 33 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 36:27.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η Μονακό είναι έτοιμη να συνεχίσει το επιτυχημένο της σερί. Σε γενικές γραμμές, η Μονπελιέ αισθάνεται καλά εντός έδρας της, αλλά σε συνθήκες λειτουργικής πτώσης είναι καταδικασμένη να χάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μονακό με απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *